Nemzetközi hallgatók az Egyesült Királyságban: bevándorlás és vízummal kapcsolatos kérdések és válaszok

A vízum megszüntetésétől a távoktatási és a 4-es szintű vizsgálati vízumig a Reiss Edwards mozgásszakértői ügyvédi iroda segíthet.

Move Editorial21, 2020. MÁJUS

Következésképpen világszerte 1 000 000 altiszt nagy része az Egyesült Királyságba megy átgondolni, amelynek több mint 33% -a az Európai Unión kívülről származik. A koronavírus mindenesetre bevezetett egy „csavarkulcsot”, ami azt jelenti, hogy az egész Egyesült Királyságban az oktató alapítványok el vannak zárva a távoktatástól. Esetleg abban az esetben, ha globális altiszt vagy, aki az Egyesült Királyságba szándékozik menni, hogy megkezdje a vizsgáit, jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodik, vagy visszatért a családjához a lezárás során, akkor bizonytalan lehet a helyzeted a mozgással kapcsolatban, és mi fog történni azonnal.

Képzeljen el egy olyan forgatókönyvet, amelyben hamarosan lejár a tanulmányi vízumom.

Abban az esetben, ha a vizsgavízum lejárt vagy várhatóan elkerülhetetlenül megszűnik, és a COVID-19 miatt nem hagyhatja el az Egyesült Királyságot, a Belügyminisztérium kijelentette, hogy 2020 május 31-ig meghosszabbítják azt anélkül, hogy arra számítanának, hogy mozgásigénylést bemutatni vagy költséget fizetni. Ennek ellenére elkészítenie kell egy struktúrát, és el kell küldenie azt a Belügyminisztérium Coronavirus Immigration Súgójába.

Tanulmányi vízumot kértem, míg Nagy-Britanniában az UKVI irodák bezárása előtt mi történik?

Mostantól az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási ügyeinek (UKVI) minden központja bezárt. Az UKVI szerint mindaddig, amíg a jelenlegi vízum státusza megszűnése előtt jelentkezett, nem ruháznak túllépő személyt, miközben szorosan lóg a választásért. Ez azt jelenti, hogy nem kell a fentebb leírt ingyenes bővítésre pályázni.

Abban az esetben, ha hiányoznék a tanulmányaimból, elveszítem a 4. szintű tanulmányi vízumomat?

Normális esetben az oktató ügyfeleknek kötelességük átvizsgálni a 4. szintű vizsga vízum birtokosainak részvételét, és jelenteniük kell a tanfolyamukra nem járó globális vizsgáztatókat. A jelenlegi körülmények között a Belügyminisztérium megerősítette, hogy nem kerül sor végrehajtási lépésekre azokra az altisztekre, akik készen állnak a halli alapú tanulásra, vagy hiányoznak a COVID-19 miatt a kapcsolódó betegség vagy utazás miatt.

Vegye fontolóra annak lehetőségét, hogy megkaptam a bevándorlási engedélyt, de nem tudok elindulni az Egyesült Királyságba.

Ha esélye van egy tanfolyamra az Egyesült Királyságban, CAS-t kapott, és megerősítette a Tier 4 vizsgálati vízumát, és el akar kezdeni koncentrálni, de nem merészkedhet ki az Egyesült Királyságban, ezen a ponton egyedüli alternatívája az lesz, hogy érdeklődjön, próbálkozhat-e online távoktatással oktató beszállítójával. Amikor a mozgáskorlátozások megszűnnek, és a tanfolyam újraindul, ellenőrizze, hogy a belépési szabadsága még jogos-e. Kiváló esélye van rá, hogy igényelhessen egy pótló passzív matrica matricát az új dátummal, ingyen (2020 végéig).

Megtarthatnám a Tier 4 vizsga vízumomat, függetlenül attól, hogy a távoktatást használom?

Az Egyesült Királyság kormányának felszólítása az, hogy a 4. szintű támogatók továbbra is támogathatják jelenlegi 4. szintű vízumügyintézőiket, akik távérzékeléssel vizsgálnak, függetlenül attól, hogy az Egyesült Királyságban vagy egy másik országban tartózkodnak-e. Ezenkívül nincs szükség tudományos támogatókra (például a brit iskolára vagy az egyetemre), hogy támogatást nyerjenek minden olyan új 4-es szintű vízumügyintéző számára, akik nem tudtak elindulni az Egyesült Királyságba a vizsga megkezdéséhez, és távoktatást használnak. / p>

Abban az esetben, ha világméretű altiszt vagy, aki tanulni szeretnél egy Egyesült Királyság oktató alapítványánál, mégis megteheted ezt távoktatás útján, akkor ehhez nem kell 4-es szintű vízumot kérned, mint pl. mostantól nem kell belépnie az Egyesült Királyságba (különben is ‘2020. május 31-én ellenőrizzük).

GIESF a szövegben-zászló

El tudnám-e kezdeni tanulmányaimat, mielőtt a 4. szintre való áttéréshez szükséges jelentkezést választanám?

Kifejezett feltételek mellett a Belügyminisztérium engedélyt ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *