A pakisztániak ingyenes 7 napos tranzitvízumot kapnak Törökországba

Törökország hétnapos törökországi tartózkodás mellett kezdte meg az egyetlen utazási vízum kiadását azoknak a pakisztáni állampolgároknak, akik a Turkish Airlines légitársasággal indulnak a schengeni országok, az Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Királyság és Írország felé.

Gerry’s állítása szerint ezeket a vízumokat az iszlámábádi török ​​nagykövetségtől vagy az ország többi részén található irodáktól lehet beszerezni.

A megszerzésének egyetlen feltétele, hogy a felfedezőknek jelentős vízummal kell rendelkezniük ahhoz, hogy elinduljanak ezekhez a nemzetekhez, és nem korlátozzák őket Törökországba való beutazásukban.

A semmiért nem kapható vízumot azok a pakisztáni állampolgárok kapják, akik a Turkish Airlines társasággal Umrah ponton utaznak Szaúd-Arábiába, törvényes Umrah vízummal.

Használja az alatta lévő teljes értesítést:

Jelentős értesítés a török ​​vízumjelöltek számára

Jelentős frissítés – Törökország utazási vízum

  1. A semmiért zsebre szóló egyetlen utazási vízum kiadása 7 napos Törökországban azoknak a pakisztáni állampolgároknak, akik Törökországgal Törökországon keresztül utaznak Törökországon keresztül a schengeni országokba, az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba és Írországba. rendelkeznek e nemzetek törvényes vízumával, és nincs korlátozásuk / félelmetes a Törökországba való belépés. Ezt a fajta vízumot most a https://www.evisa.gov.tr/en/or útján lehet megszerezni a pakisztáni török ​​konzulátusoktól és az iszlámábadi nagykövetség konzuli részlegétől a GERRY Visa Drop Box-ján keresztül. Központ.
  2. A semmiért zsebből egyetlen utazási vízumot 7 napos törökországi tartózkodással azok a pakisztáni állampolgárok kapják, akik a Turkish Airlines társasággal utaznak Szaúd-Arábiába Umrah ponttal, azzal a feltétellel, hogy jelentős umrah vízummal rendelkeznek, és nem tiltott / sértő a Törökországba való beutazáshoz.

A jelölteknek be kell mutatniuk az egyszeri utazási vízumhoz szükséges archívumokat, a fentiek szerint.

Az ingyenes egyszeri utazási vízum (Umrah) használatát 7 napos törökországi tartózkodás esetén küldték ki onnan, amelyet a pakisztáni török ​​konzulátusoktól és az iszlámábád nagykövetség konzuli tagozatától kell beszerezni a GERRY Visa Drop Box Centerjén keresztül. .

Jelentős frissítés – Törökország utazási vízum

Az utazási vízum 7 napos törökországi tartózkodással olyan pakisztáni állampolgároknak jár, akik Törökországon keresztül indulnak a Turkish Airlines légitársasággal a schengeni államokba, az Egyesült Államokba, az Egyesült Királyságba és Írországba azzal a feltétellel, hogy nem tiltják / sértik a szakaszokat. Törökországba.

Az utazási vízum kihasználása 7 napos törökországi tartózkodás nélkül, semmi zseb nélkül 2017. február 13-tól kezdődött, és Gerry pakisztáni munkahelyein keresztül érhető el.

Ideális lenne, ha megemlítené, hogy a pályázók is képesek megszerezni az e-vízumot a www.visa.gov.tr ​​oldalon.

További adatokért kérjük, lépjen kapcsolatba hívó közösségünkkel a kísérő számokon;

Call Center (vezetékes hívók): 0900-07860

Call Center (sokoldalú vendégek): 9999.

Törökországi diákok vízumkötelezettsége

A Törökországban összpontosítandó altisztek vízumkötelezettségei megkülönböztethetőek az állampolgárságukra támaszkodó altisztek számára. Válassza ki az országot alatta, tájékozódjon a fontos irányelvekről, és fedezze fel országa kormányhivatalait és szervezeti egységeit!

1. lépés: Válassza ki az országát

Pakisztán

Tanulmányozza a vízummal kapcsolatos információkat pakisztáni diákok számára

Vízumtípus költsége

Tanulmányi vízum szükséges

A Törökországba történő beutazáshoz vízumhoz normál személyazonosító okmányok szükségesek, ennek megfelelően az altiszteknek meg kell látogatniuk a kormányhivatalt, és vízumot kell kérniük, mielőtt Törökországba utaznának. Amikor egy altiszt megbizonyosodik az igazoló levélről és az oktatási költség törlesztőrészletéről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *