RÖVID IDEJŰ LAKOSSÁGI ENGEDÉLY KÉRELMÉNYE

Előfordulhat, hogy Törökországban kérhet pillanatnyi otthoni engedélyt. Ebben a helyzetben jelentős vízumra lesz szüksége, és el kell vinnie az alapvető dokumentumokat a mozgásügyi hatóságokhoz az alkalmazáshoz. Nyilvántartás, például egy törvényes vízum elengedhetetlen a Törökországban nyújtott átmeneti otthoni támogatás iránti kérelem elismertetéséhez. A menedzseri mozgalmi részleg, amelynek feladata ennek a megkeresésnek a kezelése, a Migrációs Igazgatóság Tartományi Igazgatósága.

Miközben török ​​vízumot igényel az interneten, ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a vízum legitimitását, hogy mozgásait kifejezetten a vízum legitimitási idejére programozza. Ez felhatalmazza Önt arra, hogy tartózkodjon a vízum túllépésétől vagy a vízum újbóli bevezetésétől, még Törökországban.

Jólét és biztonság

Zűrzavaros idő után a Külügyi és Nemzetközösségi Hivatal (FCO) különböző intelmeket emelt Törökország látogatásával kapcsolatban, amelyeket akár pár évig is felállítottak. Akárhogy is legyen, mindenképpen elgondolkodhat: “Törökország védett hely a látogatáshoz?”.

Törökországban az esetek valóban meghatározó része nem okoz kellemetlenségeket. A vendégeket ekkor arra ösztönzik, hogy összpontosítsanak környezeti tényezőkre, és gyakorolják a jó megítélésű óvintézkedéseket, hasonlóan, mint a bolygó bármely jelentős városának meglátogatásakor.

Mennyire biztonságos Törökország?

Törökországban elcsendesedtek a dolgok, és az ország leghíresebb utazói kifogásai, köztük Antalya, Kappadókia és Isztambul, nagyrészt védettek. Mindent figyelembe véve a felfedezőknek valóban óvatosnak kell lenniük.

Például az utazókat, akik meglátogatják a világ bármely jelentős látványosságát, és emlékeznek a törökországi látványosságokra, arra ösztönzik, hogy vigyázzanak vagyonukra, tartsanak stratégiai távolságot a közúti betörésektől és a zsebtolvajoktól.

Ez az egyértelmű javaslat megvédi Önt a világ minden tájáról, beleértve Törökországot is.

BIZTONSÁGOS Látogatni Törökországban?

Törökországot nagyjából védett látogatás. A nemzet valószínűleg a világ leghíresebb utazói helyszíne marad, és rengeteg ismeretlen vendég utazik oda végtelennek tűnő idő után.

Az utazási ágazat ismét növekszik, amikor az állami hatóság megteszi annak biztosítását, hogy a nemzet rendben legyen a vendégekkel. Bízzon benne, hogy szüksége lesz török ​​egyénekre, amikor meglátogatja, mivel az utazási ipar a nemzet gazdaságának jelentős része.

BIZTONSÁGOS MOST MEGLÁTNI A TÖRÖKORSZÁGOT?

Jelenleg a várakozásoknak megfelelően Törökországban utazás meglehetősen védett. Az elmúlt évek során a pszichológiai hadviselés elhallgatott, minden megfontolt dolog megpróbál nem harcolni.

A biztonsági szempontok, amelyekkel tisztában kell lennie, a zsebtolvajok és trükkök, mint a bolygó bármely jelentős utazó régiójában.

BIZTONSÁGOS EGYESÜLT UTAZNI TÖRÖKORSZÁGBA?

A helyi emberek melegek és hívogatóak Törökországban, és mindent megtesznek azért, hogy jól érezzék magukat látogatásuk során. Függetlenül attól, hogy férfi vagy hölgy vagy, aki egyedül utazik Törökországba, íme néhány javaslat a biztonság megőrzéséről:

Foglaljon gyülekező látogatást vagy utazást irodában vagy a szállásán keresztül, maradjon távol azoktól, akik látogatást tesznek az úton

Próbálja meg azt is, hogy egyedül utazik

Vásároljon előre fizetett telefonvonalat a légi terminálon, hogy kapcsolatba léphessen a családdal, telefonálhasson a fogadóban, vagy térképeket nézhessen, amikor és amikor

Csökkentse a szeszes ital fogyasztását

Tartózkodjon attól, hogy homályban haladjon egyedül

Legyen körültekintő a trükkökkel, különös tekintettel arra, hogy a kívülállók üdvözölnek egy italt, egyszerűen csak tisztelettel és mozdulatlanul mondja ki a “nem” szót

TÖRÖKORSZÁG BIZTONSÁGOS A CSALÁDI ÜDLÉSHEZ?

Utazás Törökországba
Utazás egy nagy országba Európa és Ázsia szélén, ahol felfedezheti az ősi civilizációt vagy felfedezheti a hatalmas metropolisz egyikét. Magas hegyekre is felmászhat, vagy úszhat a meleg tengerekben. Ebben a cikkben néhány utazási tanácsot talál Törökország számára.


A törökországi turizmus fejlett, ami remek repülési kapcsolatokat jelent. Törökországnak országszerte vannak repülőterei, a legnagyobb az isztambuli Atatürk repülőtér, amely összeköti Önt az egész világgal.

És mit láthat ebben a sokszínű országban? Kezdjük a híres török ​​Isztambul városával. Az egyik legnagyobb látványosság a Hagia Sophia szentély, amelyet először templomként építettek, majd mecset lett, és jelenleg múzeum. Története miatt mindig tele van turistákkal, ezért azt javasoljuk, hogy jegyet vásároljon online, speciális csomagban, vezetett túrával. Ha meg szeretné érezni a szultánok szellemét, látogasson el a Mevlevi Sema táncbemutatóra, amely egy igazi misztikus és spirituális utazás. Isztambul felfedezése itt nem ér véget, érdemes meglátogatni a Kék mecsetet és a Toporais Saraj-t, és vásárolni a fő bazárban. Ha pihenni szeretne, beugorhat egy török ​​szaunába is.

A következő nagy török ​​látnivalók Kappadókia területén találhatók. Mit tehet ezen a mesebeli földön, amely úgy néz ki, mintha egy másik bolygón lenne? A legjobb, ha felfedezzük azokat a völgyeket, amelyek számos természeti látnivalót rejtenek, valamint varázslatos kéményeket és kulturális múzeumokat. Nem szabad elhagyni Konyát, a szent muszlim várost sem. Ezt és még sok minden mást kínálnak Önnek sok egynapos kiránduláson vagy akár egy léggömbös kiránduláson. Ha meg akarja nézni a tengert, látogasson el Antalyába és Alanyába, vagy nézze meg a Sepadera kanyont. A parttól nem messze láthatók Ephesus romjai, a második legnagyobb ősi város, amelyet hétszer pusztítottak el, de mégis csodálatos. A közelben található a HI Atilla szálló, amely remek hely a kikapcsolódásra.

Menjünk Törökország keleti részére is, ahol ellátogathatunk a Van tóhoz, közvetlenül a határon. Itt eljuthat olyan helyekre, ahol a lakosság többsége kurd, például Urfa és Gaziantep. Meglátogathatja a sumelai kolostort a Pontic-hegységben, majd kövesse Marco Polo lépéseit, és átmehet a magas hegyszorosokon Anatólia fennsíkjára, valamint csodálatos városokba és a természetbe.

A Törökországba utazás igazi paradicsom az utazók számára. Sokrétű és titokzatos, így mindenki megtalálja a tökéletes helyét a kávé vagy tea elfogyasztására.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *