Törökország vízum (eVisa) Pakisztánból

Törökország a pakisztáni vendégek számára ünnepelt hely, csodálatos és gyönyörű kultúrája miatt, amely vonzza az utazókat a világ minden tájáról. Törökország iszlám nemzet, így mindent megkap Halal ott, a pakisztániak szívesen ellátogatnak az Iszlám Országba, mivel mindenkit meghív.

A vízumciklus alapvető és egyértelmű. Jelentkezhet online E-Visa-ra, vagy átadhatja a nyilvántartást bármely nagyszerű utazástervezőnek, ők kezelik az Ön számára a vízumot. Akárhogy is legyen, előírták az E-Visa választását, mivel készpénzt és időt szánnak rá.

Esélytelen, hogy 2021-ben látogat Törökországba látogatási vízummal vagy üzleti vízummal, és előre látja, hogy adatokat kap a török ​​vízum szükségességéről és a kérelem benyújtásának intézkedéséről, a török ​​vízumdíjakról, rögzíti az előfeltételeket és a kezelési időt, mint Ön a tökéletes. folt. A teljes ciklus alatt van.

Ez az adat CSAK azon személyek számára lényeges, akiknek Nagy-Britanniában / az USA-ban és a schengeni érvényességi vízumuk van. Esély, hogy nincs törvényes Egyesült Királyság / USA és Schengeni vízum, akkor vegye fel a kapcsolatot Gerry pakisztáni vízumközösségeivel.

Módszertan a török ​​vízum kérelmezésére Pakisztánból

Itt van a vízumtípusok által jelzett ciklus

Törökországi turisztikai vízum Pakisztánból Követelmények

Online vízumkérelmekhez

  • Útlevél beolvasott másolat
  • Beolvasott fénykép
  • Látogassa meg ezt a webhelyet, és töltse ki az alkalmazást az interneten

Meddig lesz jelentős az eVISA-m?

Az eVISA nagyon hosszú ideig rossz, míg az eVISA jogosultja minden törökországi látogatás alkalmával 30 napig ébren maradhat.

Hogyan kezdeném?

  • Az első jelentkezőnek meg kell látogatnia a webhelyet, Pakisztánt kell választania nemzetnek, és ki kell választania a közös vízumot. Nem kattan a folytatásra.

Ez az adat CSAK azon személyek számára lényeges, akiknek Nagy-Britanniában / az USA-ban és a schengeni érvényességi vízumuk van. Esélyes, hogy nincs jelentős brit / amerikai és schengeni vízum, mint kapcsolatba lépni Gerry pakisztáni vízum-élőhelyeivel.

Pakisztáni törökországi üzleti vízum követelmények

Online vízumkérelmekhez

  • Útlevél beolvasott másolat
  • Beolvasott fénykép
  • Látogassa meg ezt a webhelyet, és töltse ki az alkalmazást az interneten

Meddig lesz jelentős az eVISA-m?

Az eVISA nagyon hosszú ideig rossz, míg az eVISA jogosultja minden törökországi látogatás alkalmával 30 napig ébren maradhat.

Hogyan kezdeném?

  • Az első jelentkezőnek meg kell látogatnia a webhelyet, Pakisztánt kell választania nemzetnek, és ki kell választania a szokásos vízumot. Nem kattan a folytatásra.

Törökország vízumkulcs-információ

Visa típusú E-Visa

A 6 hónapos útlevél jogszerűsége

Fotók száma 1

A Photos Passport mérete

Csak 30 órás kezelési idő

Törökország vízumdíjai Pakisztánban 60 USD

Pakisztán Törökország vízumkövetelményei

1 – Jelentkezési űrlap – Kattintson ide 2 – Útlevél beolvasott másolat3 – Légivonalfoglalás4 – Szállodai foglalás

További adatok

Ezek az adatok CSAK azon személyek számára jogosak, akiknek Nagy-Britanniában / az Egyesült Államokban és a schengeni érvényességi vízumuk van. Abban az esetben, ha nincs jogos Egyesült Királyság / USA és Schengeni vízum, akkor vegye fel a kapcsolatot Gerry pakisztáni vízumközösségeivel.

Mi az az e-Visa?

Az e-Visa egy hatósági archívum, amely lehetővé teszi a Tur-ba való belépést és az utazást

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *