Svédország Visa Pakisztánból

Portugália ünnepelt célpont a pakisztáni vendégek számára csodálatos és élénk kultúrája miatt, amely a világ minden tájáról vonzza a városnézőket.

Schengeni vízumot (például átmeneti vízumot) kérhet olyan tartózkodásra, amely bármely 180 napos időtartam alatt nem haladja meg a 90 napot. A schengeni vízum 26 nemzet számára jelentős, ami azt jelenti, hogy nyíltan léphet bármelyik schengeni állam között, miután belépett bármely schengeni országba.

A 26 schengeni ország: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

Abban az esetben, ha 2021-ben Portugáliába látogat látogatási vízummal vagy üzleti vízummal, és előre látja, hogy adatokat kap a portugál vízum előfeltételeiről és alkalmazási intézkedéseiről, a portugál vízumdíjakról, az archívum szükségleteiről és a kezelési időről, . A teljes ciklus alatt van.

A vízumciklust a VFS készíti elő világszerte, be kell mutatnia az archívumokat és meg kell adnia a biometrikus adatokat az alatta megadott vízumhelyeken.

Portugália vízumának Pakisztánból történő igénylésére szolgáló rendszer

Itt van a vízumtípusok által jelzett ciklus

Portugáliai turisztikai vízum Pakisztánból való követelményei szerint

 1. A rövid távú tartózkodásra jogosító vízumkérelmek struktúrája, amelyet a jelölt megfelelően kitöltött és jóváhagyott. Kiskorú (k) esetén a szerkezetet a két gyámnak jóvá kell hagynia.
 2. Két (2) késői fotó a jelöltről. Ideális lenne, ha itt megnézné a fénykép részleteit.
 3. Szabványos személyazonosító okmány vagy más feltételezett utazási archívum, amely mindenképpen jelentős a kérelmezett vízum lejártától számított három hónapig. Ennek a jelentésnek minden esetben két érvénytelen oldalt kell tartalmaznia. Ha nem túl nagy baj, hozzon létre korábbi azonosításokat, feltételezve azokat, és csatlakozzon az alkalmazás másolatához, A4 méretű papírra, a felhasznált oldalakról.
 4. Nyilvános személyi igazolványának másolata
 5. Harmadik ország a Pakisztánban élő állampolgároknak alátámasztó jelentéseket kell benyújtaniuk, amelyek megerősítik otthonuk törvényességét és engedélyezett idejét.
 6. A NADRA által kiadott családregisztrációs igazolás egyedi példánya (angolul vagy megerősített értelmezéssel, ha urdu nyelven) < / li>
 7. Kiskorú (18 év alatti) gyermekek számára, akik magányos szülővel mennek, a másik szülő beleegyezésére van szükség a CNIC-kártya másolatával.
 8. A jelölt szervezetének egyedi megjelölt levele / vállalkozás, amely kifejezi a vállalkozás nevét, beosztását, ellentételezését, a munkavégzés időtartamát, címét és elérhetőségét, a schengeni állam (ok) ban tett látogatás okát és hosszát. Abban az esetben, ha a jelölt “alárendelt”, egyedi jelzett levél a jelentkező iskolájától / iskolájától vagy egyetemétől.
 9. Az egyéni fizetés alátámasztó nyilvántartása:

• A legutóbbi fél év eredeti banki kiáltványai

• Nemzeti adószám-igazolás (NTN) az elmúlt két évben és a személyes ügyletek részletének ellenőrzése (FBR)

• Az utolsó három kompenzációs cédula

 1. A kényelem ellenőrzése (megerősített vendégfogadói foglalás, bérleti megállapodás, amely egyértelműen kifejezi a nevét, a bérleti idő dátumát és a kényelmes címet), a mozgás teljes idejére kiterjedően. Lásd a foglalási foglalásokról való elképzelhető lemondást (Portugáliában)
 2. Repülési foglalás (ok) másolata.
 3. Abban az esetben, ha a kirándulás köteglátogatás, csatoljon határozott menetrendet.
 4. A mozgás klinikai védelmi stratégiájának egyedi ÉS másolata legalább 30 000 euró értékben. A stratégiának fedeznie kell a klinikai és kórházi kezelés költségeit a schengeni területen való tartózkodás teljes időtartama alatt, csakúgy, mint az otthoni költségeket. Az iszlámábádi schengeni bűntársak egyetértésével elfogadható pakisztáni biztosítási ügynökségek jelentős áttekintése.

A nagykövetség fenntartja hatáskörét további iratok követelésére.

Az egyedi archívumok, amelyek nem szükségesek, visszakapják a vízumot, de csak akkor, ha a jelöltek másolatot adnak, ahogy említettük

Pakisztáni portugál üzleti vízum követelmények

 1. rövid távú tartózkodásra jogosító vízumkérelem st

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *