Norvégia vízum Pakisztánból

Schengeni vízumot (például átmeneti vízumot) kérhet olyan tartózkodásra, amely bármely 180 napos időtartam alatt nem haladja meg a 90 napot. A schengeni vízum 26 nemzet számára jelentős, ami azt jelenti, hogy fenntartások nélkül mehet bármelyik schengeni állam között, ha bármelyik schengeni országba belép.

A 26 schengeni ország: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

Esetleg arra, hogy 2021-ben látogatást tesz Norvégiában látogatási vízummal vagy üzleti vízummal, és előreláthatólag adatokat kap a norvég vízum szükségességéről és kérelmezési intézkedéséről, a norvég vízumdíjakról, az archívum előfeltételeiről és a felkészülési időről, mint amennyire Ön megfelelő. folt. A teljes ciklus alatt van.

A norvég vízumintézkedést a VFS kezeli világszerte, be kell mutatnia a jelentéseket és meg kell adnia a biometrikus adatokat az alatta megadott vízumhelyeken, ezt megelőzően töltse ki vízumkérelmét online a Norvégia Alkalmazási Portálon (az alábbi felületen), mutassa be a részletfizetést weben Visa használatával, és kinyomtatja az alkalmazás struktúráját. Aláírja és csatolja a fényképét. Ha nem bánja, garantálja, hogy minden szükséges jelentést felszerel. A jelentés menetrendje letölthető erről az oldalról az adott vízum alosztályozásnál.

Norvégiai vízum Pakisztánból történő igénylésének technikája

Itt van a ciklus a vízumtípusok szerint

Norvégi turisztikai vízum Pakisztánból – követelmények

 1. A rövid távú tartózkodásra jogosító vízumkérelmek struktúráját a jelölt megfelelően kitölti és jóváhagyja. Kiskorú (k) esetén a szerkezetet a két gyámnak jóvá kell hagynia.
 2. Két (2) folyamatban lévő fotó a jelöltről. Ha nem túl nagy gond, ellenőrizze itt a fénykép részleteit.
 3. Szabványos személyazonosító vagy más vélt utazási archívum, amely a kért vízum lejártától számított három hónapig mindenképpen jelentős. Ennek a jelentésnek minden esetben két érvénytelen oldalt kell tartalmaznia. Kérjük, vigye magával korábbi nemzetközi személyi igazolványait, feltételezve, hogy vannak ilyenek, és csatlakozzon a használt oldalak másolatához A4-es méretű papíron.
 4. Nyilvános személyi igazolványának másolata
 5. Pakisztánban élő harmadik országbeli állampolgárok be kell nyújtania igazoló iratokat, amelyek megerősítik otthonuk legitimitását és engedélyezett idejét.
 6. A NADRA által kiadott családi nyilvántartási igazolás egyedi és másolata (angolul vagy megerősített értelmezéssel, ha urdu nyelven)
 7. A jelölt szervezetének / vezetőjének egyedi megjelölt levele, amely kifejezi a nevét, beosztás, kompenzáció, munkavégzés időtartama, a vállalkozás címe és elérhetőségei, a schengeni állam (ok) ban tett látogatás oka és hossza. Abban az esetben, ha a jelölt “alárendelt”, egyedi jelölt levél a jelentkező iskolájától / iskolájától vagy egyetemétől.
 8. Az egyéni fizetés archívumának támogatása:

• A legutóbbi fél év eredeti banki kiáltványai

• Nemzeti adószám-igazolás (NTN) az elmúlt két évben és a személyes ügyletek részletének ellenőrzése (FBR)

• Az utolsó három kompenzációs cédula

 1. A kényelem ellenőrzése (megerősített vendégfogadói foglalás, bérleti megállapodás, amely az Ön nevét, bérleti időszakának dátumát és kényelmi címét tévesen kifejezi), a mozgás teljes idejére kiterjedően. Lásd a fogadó foglalásának elképzelhető lemondását (Norvégiában)
 2. Repülési foglalás (ok) másodpéldánya.
 3. Annak esélyére, hogy a kirándulás csomaglátogatás legyen, csatlakozzon a következő ponthoz: pont menetrend.
 4. A mozgás klinikai védelmi stratégiájának egyedi ÉS másolata, legalább 30 000 euró értékben. A stratégiának fedeznie kell a klinikai és kórházi kezelés költségeit a schengeni térségben való jogszerű tartózkodás teljes időtartamára, csakúgy, mint a ház költségeit. Az iszlámábádi schengeni bűntársak egyetértésével elfogadható pakisztáni biztosítási ügynökségek jelentős áttekintése.

A nagykövetség fenntartja hatáskörét további archívumok követelésére.

Az egyedi archívumok, amelyek nem szükségesek, visszakapják a vízumot, csak akkor, ha a jelöltek másolatot adnak, ahogy említettük

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *