Cseh Köztársaság Visa Pakisztánból

Csehország népszerű desztináció a pakisztáni vendégek számára, kiváló és gyönyörű kultúrája miatt, amely a világ minden tájáról vonzza a városnézőket.

Schengeni vízumot (például átmeneti vízumot) kérhet olyan tartózkodásra, amely bármely 180 napos időtartam alatt nem haladja meg a 90 napot. A schengeni vízum 26 nemzet számára jogos, ami azt jelenti, hogy akadálytalanul léphet bármelyik schengeni állam között, ha bármelyik schengeni országba belép.

A 26 schengeni ország: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

Könnyű esély arra, hogy 2021-ben látogasson el Csehországba látogatási vízummal vagy üzleti vízummal, és előre jelezze, hogy adatokat kap a Cseh Köztársaság vízumszükségletéről és alkalmazási intézkedéséről, a Cseh Köztársaság vízumköltségeiről, az archívum előfeltételeiről és a kezelési időről, mint Ön a megfelelő helyen. A teljes ciklus alatt van.

A vízum ciklust négyszemközt végzik, és a Cseh Köztársaság iszlámábádi nagykövetsége fogja lebonyolítani. Meg kell terveznie a megállapodást, és meg kell látogatnia a nemzetközi menedéket

A Cseh Köztársaság vízumának Pakisztánból történő igénylésének módszertana

Itt van a vízumtípusok által jelzett ciklus

Csehországi turisztikai vízum Pakisztánból:

 1. A rövid távú tartózkodásra jogosító vízumkérelmek struktúrája, amelyet a jelölt megfelelően kitöltött és jóváhagyott. Kiskorú (k) esetén a szerkezetet a két gyámnak jóvá kell hagynia.
 2. Két (2) késői fotó a jelöltről. Kérjük, ellenőrizze itt a fénykép részleteit.
 3. Szokásos személyazonosító okmány vagy más feltételezett utazási nyilvántartás, amely mindenképpen jelentős a kérelmezett vízum lejártától számított három hónapig. Ennek az archívumnak mindenesetre két üres oldala lehet. Ha nem bánja, ha korábbi azonosításokat hoz, feltételezve azokat, és csatlakozik a használt oldalak másolatához A4-es méretű papíron.
 4. Nyilvános személyi igazolványának másolata
 5. Harmadik ország a Pakisztánban élő állampolgároknak támogató archívumokat kell benyújtaniuk, igazolva otthonuk jogszerűségét és engedélyezett hosszát.
 6. A NADRA által kiadott családi nyilvántartási igazolás egyedi és másolata (angol nyelven vagy garantált értelmezéssel, ha urdu nyelven) < / li>
 7. Kiskorú (18 év alatti) fiataloknál, akik magányos szülővel mennek, a másik szülő beleegyezésére van szükség a CNIC-kártya másolatával.
 8. A jelölt szervezetének egyedi megjelölt levele / a vállalkozás neve, beosztása, fizetése, munkaideje, címe és kapcsolattartói száma, a schengeni állam (ok) ban tett látogatás oka és hossza. Ha esélye van arra, hogy a jelölt “jelölt”, egyedi jelzett levél a jelentkező iskolájától / iskolájától vagy egyetemétől.
 9. Az egyéni fizetésről szóló jelentések alátámasztása:

Eredeti banki magyarázatok a legutóbbi fél évről

• Nemzeti adószám-igazolás (NTN) az elmúlt két évben és az éves vámtételek (FBR) megerősítése

• Az utolsó három kompenzációs cédula

 1. A kényelem visszaigazolása (megerősített szállásfoglalás, bérleti megállapodás, amely egyértelműen kifejezi a nevét, a bérleti idő dátumát és a kényelmes címet), amely a mozgás teljes idejére kiterjed. Lásd a foglalási foglalásokról való elképzelhető lemondást (a Cseh Köztársaságban)
 2. Repülési foglalás (ok) másodpéldánya.
 3. Annak lehetőségére, hogy a kirándulás egy csomag látogatás legyen, tegye részletesen ütemterv.
 4. A mozgás klinikai védelmi stratégiájának egyedülálló ÉS duplikátuma, legalább 30 000 euró értékben. A megállapodásnak fedeznie kell a klinikai és kórházi kezelés költségeit a schengeni térségben való jelentős tartózkodás teljes időtartama alatt, csakúgy, mint az otthoni költségeket. Tanácsadó az elismert pakisztáni biztosítási ügynökségek jogszerű áttekintése, amint azt a schengeni cinkosok iszlámábáddal egyetértik.
  A nagykövetség fenntartja hatáskörét további jelentések követelésére. A nem kötelező egyedi jelentéseket vízummal visszakapjuk, csak ha a jelölt másolatot ad, amint azt említettük
  Cz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *