Belgium Visa Pakisztánból

Belgium a pakisztáni vendégek számára ünnepelt célpont, csodálatos és élénk kultúrája miatt, amely a világ minden tájáról vonzza a városnézőket.

Schengeni vízumot (például átmeneti vízumot) kérhet olyan tartózkodásra, amely bármely 180 napos időtartam alatt nem haladja meg a 90 napot. A schengeni vízum 26 nemzet számára jogos, ami azt jelenti, hogy akadálytalanul léphet bármelyik schengeni állam között, ha bármelyik schengeni országba belép.

A 26 schengeni ország: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Svájc.

Esélytelen, hogy 2021-ben látogat Belgiumba látogatási vízummal vagy üzleti vízummal, és előre látja, hogy adatokat kap a belga vízum szükségességéről és a kérelem benyújtásának intézkedéséről, a belga vízumköltségekről, rögzíti az előfeltételeket és a kezelési időt, mint az ideális folt. A teljes ciklus alatt van.

A vízumciklust a VFS kezeli világszerte, be kell mutatnia az archívumokat és meg kell adnia a biometrikus adatokat az alább megadott vízumközösségeknél. Regisztráljon online a https://visaonweb.diplomatie.be címen, és töltse ki online vízumkérelmét (a manuálisan megírt pályázati struktúrákat nem ismerjük el). Hozzon magának egy kinyomtatott alkalmazási struktúrát, amelyet a csomagolás után üzenetet küld Önnek. A ciklusról további adatok találhatók a belga nagykövetség honlapján.

A belga vízum Pakisztánból történő igénylésének technikája

Itt van a ciklus a vízumtípusok szerint

Belgium turisztikai vízum Pakisztánból – követelmények

 1. A rövid távú tartózkodásra jogosító vízumkérelmek szerkezete az interneten megfelelően kitöltve és a jelölt által jóváhagyva. Kiskorú (k) esetén a szerkezetet a két gyámnak jóvá kell hagynia.
 2. Két (2) folyamatban lévő fotó a jelöltről. Ha nem túl nagy baj, ellenőrizze itt a fénykép részleteit.
 3. Normál személyazonosító okmány vagy más vélt utazási nyilvántartás, amely mindenképpen három hónapra szól a kérelmezett vízum lejártától számítva. Ennek az archívumnak mindenképpen két üres oldala lehet. Ideális lenne, ha korábbi nemzetközi személyi igazolványokat hozna, feltételezve, hogy ilyenek lennének, és összekapcsolná az alkalmazás másolatait A4-es méretű papíron, a használt oldalakon.
 4. Nyilvános személyi igazolványának másolata
 5. Harmadik a Pakisztánban élő nemzet állampolgárainak támogató archívumokat kell benyújtaniuk, igazolva otthonuk törvényességét és jóváhagyott idejét.
 6. A NADRA által kiadott családi nyilvántartási igazolás egyedi és másolata (angol nyelven vagy garantált értelmezéssel, ha urdu nyelven).
 7. Kiskorú (18 év alatti) fiataloknál, akik magányos szülővel mennek, a másik szülő beleegyezésére van szükség a CNIC-kártya másolatával.
 8. A jelölt szervezetének egyedi megjelölt levele / vezető, megadva a nevét, beosztását, fizetését, üzleti tevékenységének idejét, a vállalkozás címét és elérhetőségét, a schengeni állam (ok) ban tett látogatás okát és időtartamát. Ha esélye van arra, hogy a jelölt “jelölt”, egyedi jelölt levele legyen a jelölt iskolájától / iskolájától vagy egyetemétől.
 9. Az egyéni fizetés archívumának támogatása:

• A legutóbbi fél év eredeti banki kiáltványai

• Nemzeti adószám-igazolás (NTN) az elmúlt két évben és a személyes ügyletek részletének ellenőrzése (FBR)

• Az utolsó három kompenzációs cédula

 1. A kényelem ellenőrzése (megerősített vendégfogadói foglalás, bérleti megállapodás, amely nyilvánvalóan kifejezi a nevét, a bérleti idő dátumát és a kényelmes címet), a mozgás teljes idejére kiterjedően. Lásd a foglalási foglalásokról való elképzelhető lemondást (mintha Belgiumban lenne)
 2. Repülési foglalás (ok) duplikátuma.
 3. Abban az esetben, ha a kirándulás egy csomag látogatás, csatlakozzon a tételes menetrendhez .
 4. A mozgás klinikai védelmi stratégiájának egyedülálló ÉS másolata, legalább 30 000 euró értékben. A stratégiának fedeznie kell a klinikai és kórházi kezelés költségeit a schengeni területen való tartózkodás teljes időtartama alatt, csakúgy, mint az otthoni költségeket. Az iszlámábádi schengeni bűntársak egyetértésével elfogadható pakisztáni biztosítási ügynökségek jelentős áttekintése.

A nagykövetség fenntartja hatáskörét további irattárak követelésére.

<! –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *