USA hallgatói vízumok

A külföldre koncentrálás mértékéig az Amerikai Egyesült Államok a legfőbb célkitűzés a világ minden tájáról, évről évre egyre több ismeretlen alárendelést von maga után. Abban az esetben, ha külföldön akar koncentrálni az Egyesült Államokban, és el akarja ragadni az amerikai álmot, szüksége lesz egy USA hallgatói vízumra. Bár ez elengedhetetlen előrelépés a külföldre koncentrálási pályázati intézkedés terén, nem kell megzavaródnia. Ez a cikk végigvezeti Önt az egyes lépéseken, amikor jelentkezik és megbizonyosodik az Amerikába koncentráló diákvízumról.

USA-diákvízum igénylése

Az Egyesült Államok titkos vízumának szükségessége egészen biztos. Ahhoz, hogy a vízumot figyelembe vegyék, valószínűbb, hogy egy amerikai főiskolán nem ismer el egy helyet, elegendő készpénz áll rendelkezésére a javasolt tanfolyam befejezéséhez, megfelelően készen áll az Amerikában való koncentrálásra, és a tanfolyam végtelen kínálatát jelenti. Ennek túlnyomó többsége megoldódik egy megbeszélés során, mégis bizonyos összetevőket érdemes megvizsgálnia ezt megelőzően. Győződjön meg róla, hogy elegendő készpénz van a pénzügyi egyenlegében – fedezze fel azt az összeget, amelyet az Amerikában való összpontosításra fordít a StudyCostCompare oldalon. A vízum igénylése előtt szorosan lógjon a választott egyetem nyugtázó leveléért.

Bár a vízum csak 120 napig vagy rövidebb időn belül adható meg, a tanfolyamot megelőzően a jelentkezését már ez előtt meg lehet kezdeni, ezért jó ötlet az, hogy kérje az alapszakos vízumát, mivel sokáig megvan az összes szükséges jelentések. Ez a hosszabbítás lehetővé teszi, hogy nullázza a külföldön való összpontosítás további érdekes darabjait, hasonlóan ahhoz, amit csomagolnia kell, ha külföldön koncentrál, kitalálja az Ön kényelmét és megtalálja azt a várost, amelyben koncentrálni fog.

Szinte mindenkire szükség van, hogy megbeszélésre menjen az Egyesült Államok Nagykövetségén, mint az alárendelt vízumkérelem részeként. A találkozók szűk alkalmai változhatnak, ezért ügyeljen arra, hogy időben jelentkezzen az értelmetlen halasztások elkerülése érdekében. A megbeszélések az alellenőrzésről az alellenőrzésre fognak váltani, ezért ne számítson arra, hogy hasonló vizsgálatokat kérnek tőlünk, mint egy másik személyt. Garantálja, hogy minden kérdésre valóban válaszol, mivel ennek képtelensége azt eredményezheti, hogy nem kapnak vízumot.

Ha többet szeretne megtudni az interjúk lefoglalásáról, a pályázati költségek kifizetéséről és a konzulátusának kifejezett útmutatásról, látogasson el az Egyesült Államok Nagykövetségének webhelyére.

SEVP és SEVIS

A Student and Exchange Visitor Program (SEVP), valamint a Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) célja, hogy segítse az amerikai védelmet. Ez kulcsfontosságú a jelentkezési ciklus szempontjából, és rendelkeznie kell egy SEVIS által gyártott I-20 struktúrával, hogy az alárendelt vízumot igényelhesse. Főiskolája megadja az I-20 struktúra adatait, amelyet a konzulátus ellenőriz. Meg kell fizetnie egy pályázati költséget, amely változhat, annak ellenére, hogy általában 200 dollár körül van.

Megjelenés az USA-ban hallgatói vízummal

Mivel amerikai vízummal rendelkezik, ez nem engedi meg, hogy megjelenjen a nemzet felé, amikor megjelenik. A Belbiztonsági Minisztérium, az amerikai vám- és határvédelmi hatóságok megakadályozhatják, hogy belépjen a nemzetbe. Ez nem ideális, ezért győződjön meg arról, hogy megérti, mi az átmeneti előfeltétele az USA-nak, és hogy nem véletlenül csomagol be zárt termékeket. A vám- és határvédelmi tisztviselőnek meg kell látnia a vízumot és a nyilvántartást, hogy garantálja az összes finomság megfelelő voltát, és hogy belépjen a nemzetbe. Ha nem sok, a tisztviselő lehetővé teszi, hogy belépjen a nemzetbe, hogy Amerikában megkezdhesse nyomozását. Érkezés-távozás jegyzőkönyvet adnak Önnek (I-94. Űrlap), amelyet a vízumában kell tartania az Amerikai tartózkodás idejére.

Ha további adatokat szeretne kapni az alulnézett vízum megszerzéséről, nézze meg elkötelezett útmutató oldalainkat, és vásároljon külföldi vizsga blogunkra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *