Az Egyesült Királyság diákvízumának típusai

Abban az esetben, ha rövid tanfolyamot tervez, és több mint 18 éves, akkor jogosult lehet az átmeneti nyomozási vízum megszerzésére. Ez fél évig jogos a legtöbb rövid tanfolyamra, és akár 11 hónapos tartózkodás esetén is kitolható az angol nyelvtanfolyamok esetén.

Abban az esetben, ha egy hosszabb tanfolyamot vizsgál, meg kell győződnie arról, hogy a kiválasztott alapítvány rendelkezik-e Tier 4 szponzorlicencsel. Vagy 4-es szintű (gyermek) vízumot kérhet (ha 4–17 éves korát érte el, és egy önálló iskolában kell tanulnia az Egyesült Királyságban), vagy pedig 4-es (általános) alapszakos vízumot kérhet 16 éves és idősebb korúak számára .

Az Egyesült Királyság vízumkötelezettségei

Előfordulhat, hogy tanfolyamszállítója szívesen segít Önnek abban, hogy kérjen egy Egyesült Királyságbeli vízumkötelezettséget, valahányszor helyet kapott a tanfolyamra; kérje meg, hogy kiderüljön-e ez a helyzet. A vízumig negyedévig lehet folyamodni a tanfolyam kezdő időpontja előtt. Ellenőrizze az Ön országának szokásos vízumkezelési idejét, és bizonyosodjon meg arról, hogy sok időt engedélyez.

Az Egyesült Királyság tudomásul vett vízumokat fókuszalapú keretek között adják meg. Az Egyesült Királyság összes vízumkötelezettségének teljesítéséhez meg kell adnia:

Azonosításának finomságai

Új fotó

Korlátlan ajánlat egy tanfolyamra egy felhatalmazott Tier 4 szponzor által felajánlott tanúsítvánnyal, amelyet a tanfolyamszolgáltató (a fókusz 30 fókusza értékű) struktúrája bizonyít.

Bizonyíték a megfelelő angol nyelvtudásról, amelyet az egyik biztonságos angol nyelvvizsga (SELT) letétele mutat. Ezt nem kell megadnia abban az esetben, ha angol nyelvű nemzetiségű, például az Egyesült Államokból származik, vagy ha az angol nyelvű országban végzett az Egyesült Királyságban megszerzett diplomával megegyező képességgel.

Bizonyíték arra, hogy az Egyesült Királyságban való tartózkodása során pénzbeli segítsége van (10 fókuszt ér)

Abban az esetben, ha nem EU / EGT / Svájc alárendeltje van, és kényes témát fontolgat, akkor szintén igényelhet ATAS nyilatkozatot.

A monetáris segítség ellenőrzése megjelenhet banki kiáltványként vagy levélben a monetáris támogatásból, amely bizonyítja, hogy fedezheti oktatási, kényelmi és megélhetési költségeit. Be kell mutatnia, hogy havonta 1015 fontja van (~ 1300 USD), ha Londonon kívül az Egyesült Királyságban koncentrál, és havonta 1265 font (~ 1600 USD) megélhetési költségekre, ha Londonba koncentrál.

Hasonlóképpen szükség lehet a tudományos képességeit bemutató jelentések készítésére, valamint egy találkozóra vagy biometrikus tesztre, amely magában foglalja az ujjlenyomatok számítógépes söpörését. A kezdetleges nemzetedtől függően szükséged lehet bizonyos klinikai oltásokra vagy tuberkulózis-teszt elvégzésére.

Abban az esetben, ha 16 vagy 17 éves vagy, és a 4-es szintű általános (általános) vízumra folyamodsz, valószínűleg beleegyeztél az embereidbe / őrzőidbe, hogy önállóan élhet és utazhat.

Online kérelmeznie kell a Tier 4 (általános) hallgatói vízumot, garantálva, hogy itt átnézte a teljes irányt. Jelentkezni a tanfolyam kezdete előtt negyedévig lehet.

Az Egyesült Királyság vízumköltségei

A Tier 4 (általános) vízum jelenlegi költsége 348 font (~ 440 USD), és minden egyes osztály számára minden egyes egyénnek további 348 fontot kell fizetnie. Ezenkívül évente 150 font (~ 190 USD) orvosi áthidalási díjat kell fizetnie, hogy maradása alatt a Nemzeti Egészségügyi Szolgálathoz (NHS) jusson (ez 2018 végétől 300 fontra (~ 380 USD) emelkedik) .

A rövid távú tanulmányi vízum 97 fontba (~ 120 USD) kerül a féléves alternatívába, és 186 fontba (~ 240 USD) a több hónapos vízumba.

Kiegyenlített vízumintézkedések a szakértői beosztottak számára 27 főiskolán

Mostantól kérheti simított vízumra való felkészülést, amely felkészül a diploma megszerzésére a 27 minősített főiskola egyikében (itt rögzítve), egy másik Tier 4 Pilot összeesküvés részeként. A tanfolyamnak legfeljebb 13 hónapnak kell lennie, és jelentkezhet az Egyesült Királyságon belül vagy kívül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *