Külföldi tanulmányok Ausztráliában pakisztáni hallgatók számára

A külföldre koncentrálás rendkívüli találkozás. Megismeri az új kultúrát, megváltozik, nehézségekkel szembesül, és felügyeli az alacsony karbantartási munkát és a főiskolát a jövő és a vélt szervezetek kivételes iskoláztatása érdekében. Ausztráliában mindent elrendeltek, hogy a külföldi vizsga a legjobb legyen, mindent figyelembe véve. Ausztrália egyenesen globalizált tanulási tapasztalatot kínál a világméretű altiszteknek; multikulturális társadalommal, páratlanul magas szintű oktatással, világszerte elismert szervezetekkel, alacsony karbantartású munkavállalói beleegyezéssel, sok kellemetlenség hiányában és alkalmával Ausztráliában letelepedni abban az esetben, ha ott kell dolgoznia. Az ausztráliai vízum és a megerősítés előfeltételei egyértelmű döntést hoztak a világméretű altisztek között. Az átfogó külföldi, Ausztráliában folyó vizsga az alábbiakban részletezve van:

Pakisztáni hallgatók felvétele az ausztrál egyetemekre 2021

Az ausztrál főiskolák érdemeken alapuló megerősítéseket rendeznek. Bármely emelt szintű oktatási programra pályázó altisztnek minden tantárgyból 60% -os lenyomatot kellett volna elérnie. Ausztráliában nagyon magas az ellenzék, minden évben a főiskolák sok kérelmet kapnak megerősítésre a világ minden országától. A legjobb osztályzattal rendelkező pályázó egyértelműen elsődleges cél a kiválasztók számára. Nyilvánvaló, hogy Ausztráliában a megerősítés megszerzésének esélye az Ön értékeléseire támaszkodik. Az állítások szükségessége főiskolánként és programonként változhat. Abban az esetben, ha megfelel az alkalmazott ausztrál főiskola megerősítő képesítésének, kap egy nyugtázó levelet.

A felvételi előfeltételek az ausztrál nemzetközi egyetemeken 2021:

Azoknak a pályázóknak, akik olyan országokból jelentkeznek, ahol az angol határozottan nem helyi nyelv, át kell haladniuk az angol nyelvtudás értékelésén (IELTS, TOEFL), jó pontszámokkal, banki artikulációval (20 290 AUS-nak kell lennie a nyilvántartásában a vizsgálati program egyéves időszakára) ), a rendőrségtől kapott szabadságlevél, javaslati levelek, a tudományos nyilatkozatok nyilvántartása és a befizetett igazolási díj (100 USD nem visszatéríthető).

A globális tanszékeknek emlékezniük kell arra, hogy az ausztrál egyetemen tanfolyamot választanak, hogy fel kell venniük a Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS) nyilvántartásba. Csak azok a jövevények kapják ausztrál hallgatói vízumot, amely kipróbálta egy vizsgaprogramját, amelyet a Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS) jóváhagyott.

Ausztrál diákvízum pakisztáni diákok számára

Amikor megkapja a nyugtázó levelet attól a főiskolától, amelyhez visszaigazolást kért, megkezdődik az ausztrál hallgatói vízum jelentkezési ciklusa. Az összes finomságot megkapja az ausztrál belügyminisztérium online webhelyéről, vagy ellátogathat a környékéhez legközelebb eső ausztráliai konzulátusra vagy nagykövetségre. Az ausztrál hallgatói vízum megszerzésének lépésről lépésre történő megvalósítása gyorsan megtörténik:

Az ausztrál diákvízum pakisztáni állampolgárainak előfeltételei:

A jelöltre szükség lesz a Valódi Ideiglenes Belépő (GTE) szükségleteinek kielégítéséhez. (Látogassa meg ausztrál diákvízum cikket a GTE részleteiről)

Az egyetem köszönőlevele

Pénzügyi követelmény

Kényelmi elrendezés

Jóléti ellenőrzés

Nyelvismereti vizsga bizonyítvány

Szabadidő levél a rendőrkapitányságtól (kijelentve, hogy a kérelmező előzetesen vagy jelenleg nem kapcsolódott semmilyen bűncselekményhez)

Fizetett tandíj

Fizetett vízumkérelem

Egészségügyi lefedettség

Az ausztrál vízum jóváhagyása 4-5 hétig tarthat. Az ausztráliai beutazás 7 napján belül az altisztekre szükségük lenne ahhoz, hogy otthonukat abba a kollégiumba vonják be, amelyben kiválasztották őket.

Alacsony karbantartási igényű munkaengedély A-ban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *