Diákvízumok Kanadába 2021-ben

Frissítés a kanadai tanulmányi engedélyekről és a koronavírusról:

Kanada egyelőre tolerálja a tanulmányi ösztöndíj iránti kérelmeket, legyen az esetleges, a halasztásoknak normálisnak kell lenniük.

Abban az esetben, ha világméretű altiszt vagy, aki jogos jelentéstételi engedéllyel rendelkezik, vagy akit legkésőbb 2020. március 18-ig megerősítenek a nyomozási engedély megszerzésével, kizársz a mozgási korlátozások alól.

A Kanadában tartózkodó világszerte működő altisztek pályázhatnak a vizsga ösztöndíjának visszaállítására, és továbbtanulhatnak és dolgozhatnak, amíg a jelentkezésük helyreállítását előkészítik.

Arra az esélyre, hogy 2020. március 18-a után vizsgálati támogatást kaptak egy globális altiszt, jelenleg nem engedik Kanadába menni.

Abban az esetben, ha légi úton érkezik, be kell tartania az összes repülőgép-szükségletet, és át kell mennie a fuvarozók által irányított jóléti ellenőrzésen, mielőtt engedélyt kapna a járatára. Bárki, aki a COVID-19 mellékhatásait észleli, nem léphet be Kanadába légi úton.

Abban a pillanatban, amikor megjelensz Kanadában, kiértékelik a közérzetedet, mielőtt elhagynád az átjáró kikötőjét. Kanadában való megjelenése esetén 14 napos elszigeteltségről kell rendelkeznie. Erre szükség van, függetlenül attól, hogy nincsenek-e megnyilvánulásai. Abban az esetben, ha nincs megállapodása, nem szabad Kanadába utaznia.

Csak azok a személyek, akik alapvető típusú segítséget kínálnak, például a szállítmányozók, akik rendszeresen átlépik a határt, hogy lépést tartsanak az áruk fejlődésével, mentesülnek az elkülönített szükségletek alól.

Ha további jelentéseket szeretne kapni a koronavírusról, keresse fel oldalunkat arról, hogy a koronavírus milyen hatással volt a kanadai bevándorlásra. Mennyi ideig maradhatok Kanadában?

  1. Abban az esetben, ha elengedhetetlen tanfolyamokat folytat

Abban az esetben, ha iskolája azt kéri, hogy vegyen részt tanfolyamokon, mielőtt felvennék Önt az alapprogramba, a vizsgálati engedély jogosult lesz e tanfolyamok teljes időtartamára, egy éven felül. Abban a pillanatban, amikor elismerik az alapprogramot, jelentkeznie kell a tartózkodás kiterjesztésére, mint altiszt.

  1. Abban az esetben, ha befejezi a vizsgálatokat, miután a vizsgálati támogatás lejárt

Abban az esetben, ha nem végzi el a tanfolyamokat a támogatás dátuma előtt, kérjen jelentkezést a tartózkodás kiterjesztésére. Elõfordulhat, hogy nem teszi meg, és abba kell hagynia a vizsgálatot, és el kell hagynia Kanadát.

  1. Ha esélye van arra, hogy befejezze a vizsgálatokat, mielőtt lejárna a vizsgáztatás

Ha esélye van arra, hogy korán befejezze a vizsgálatot, a támogatás 90 nappal a vizsgálatok befejezése után jogos lesz, függetlenül attól, hogy melyik nap szerepel a vizsgálati támogatásban.

Befejezte a vizsgálatokat azon a napon, amikor az iskolája kezdetben gyümölcslevéllel, feljegyzéssel, végzettséggel vagy elismeréssel közölte.

Miért érdemes felvenni minket segítségére a kanadai diákvízum-űrlapok elkészítésében

A kanadai koncentráció minden tudóstól lenyűgöző találkozás. Kanadában a bolygó talán legjobb minőségű edzéssel rendelkezik. Abban az esetben, ha garantálnia kell a lehető legjobb lehetőségeket a vízumkérelmének jóváhagyásához, akkor azt javasoljuk, hogy a benyújtás előtt beszéljen velünk. Nagyon sok segédintézetnek segítettünk abban, hogy a vizsgaengedéllyel hatékonyan léphessenek be Kanadába, és mi is segíthetünk Önnek!

A Bevándorlási, Menekültügyi és Kanadai Állampolgárság (IRCC) által meghatározott szabvány szerint a kormányzati feldolgozási díjakat a legtöbb vízumkérelemmel együtt kell benyújtani. Ezek a díjak nemzetiségétől vagy származási országától függetlenül megegyeznek.

Állandó tartózkodási díjak
Ideiglenes tartózkodási díjak
Biometrikus díjak
FOGJ NEKI

Az állandó vagy ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező vízum kormányzati feldolgozási díjai a fő kérelmezőt kísérő tagok számától függnek, és elkülönülnek a meghatalmazott képviselőnek, például az ügyvédnek fizetett díjaktól. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a díjakat az IRCC előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja.

Állandó tartózkodási díjak
Az állandó tartózkodási díjak programonként változnak, attól a bevándorlási folyamtól függően, amelyre jelentkezik. A pályázóknak tudomásul kell venniük, hogy a pályázatuk jóváhagyását követően be kell nyújtaniuk az állandó tartózkodási jog díjának befizetését, külön díjat, amelyet minden jóváhagyott pályázónak fizetnie kell, függetlenül attól, hogy melyik program alapján pályáznak.

Üzleti bevándorlási feldolgozási díjak
Azok számára, akik a befektetői, vállalkozói vagy önálló vállalkozói bevándorlási csatornákon keresztül szeretnének bevándorolni Kanadába, a következő feldolgozási díjakat kell fizetniük:

Az alkalmazás feldolgozásának díja USD-ban
Fő kérelmező 1575 USD
Házastársa, házastársa vagy élettársi élettársa Add hozzá 825 USD
22 év alatti eltartott gyermek vagy 22 évesnél idősebb eltartott, aki fizikai vagy mentális állapot miatt nem képes eltartani önmagát anyagilag
Megjegyzés: Az egyes tartományi bevándorlási programokra jelentkezőknek további feldolgozási díjakat kell fizetniük a tartományi bevándorlási hatóság által meghatározottak szerint.
Gazdasági bevándorlási feldolgozási díjak
A következő feldolgozási díjak vonatkoznak:

Quebeci szakmunkások
Tartományi jelöltek programjai
Atlanti bevándorlási kísérlet
Szövetségi Szakképzett Szakmák
Szövetségi szakmunkások
Kanadai élményóra
Az alkalmazás feldolgozásának díja USD-ban
Fő kérelmező (Feldolgozási díj és az állandó tartózkodási jog joga) 2075 USD
Házastárs, élettárs vagy élettárs (állandó tartózkodási joggal) 1325 USD
22 év alatti eltartott gyermek, aki nem házastársa, házastársa / házastársa, vagy 22 évesnél idősebb eltartottja, aki fizikai vagy szellemi állapota miatt nem képes eltartani önmagát anyagilag
Megjegyzés: Az egyes tartományi bevándorlási programokra jelentkezőknek további feldolgozási díjakat kell fizetniük a tartományi bevándorlási hatóság által meghatározottak szerint.
Családi szponzorálás feldolgozási díjai
Azok az állandó lakosok, akik családjukat Kanadába akarják szponzorálni, a következő díjakat kötelesek fizetni:

Az alkalmazás feldolgozásának díja USD-ban
Házastársi és eltartott gyermek szponzorálása
Házastársa vagy élettársa (szponzori díjjal, fő pályázói díjjal és állandó tartózkodási díj jogával) 1050 USD
Eltartott gyermek Adjon gyermekenként 150 dollárt
Szülői vagy nagyszülői szponzorálás
Szülő vagy nagyszülő (szponzori díjjal, fő pályázói díjjal és állandó tartózkodási díj jogával) 1050 USD
A szülő vagy nagyszülő házastársa vagy élettársa 1050 USD
A szülő vagy nagyszülő eltartott gyermekei 150 USD
Megjegyzés: Az egyes tartományi bevándorlási programokra jelentkezőknek további feldolgozási díjakat kell fizetniük a tartományi bevándorlási hatóság által meghatározottak szerint.
Az állandó tartózkodási díj joga
A fent felsorolt ​​díjak nem tartalmazzák az 500 dolláros állandó tartózkodási jog díját (RPFR), amelyet az állandó tartózkodás iránti kérelem jóváhagyása után kell megfizetni. Ez a díj minden pályázóra és / vagy támogatott személyre vonatkozik, aki nem eltartott gyermek vagy védett személy. A késedelmek elkerülése érdekében az RPFR fizethető a szükséges feldolgozási díjakkal együtt a jelentkezéskor. Abban az esetben, ha az állandó tartózkodási engedély iránti kérelmet elutasítják, és a kérelmező előre megfizette az RPFR-t, ezt a díjat visszatérítik. Felhívjuk figyelmét, hogy az összes többi feldolgozási díjat vissza nem térítjük.

Állampolgársági feldolgozási díjak
Ha Ön vagy egy családtagja készen áll a bevándorlási út utolsó lépésére, hogy megszerezze kanadai állampolgárságát, akkor a következő díjakat kell fizetnie:

Az alkalmazás feldolgozásának díja USD-ban
Felnőtt 18 éves és idősebb személyenként 630 USD
Fogadott kiskorú (18 éves és fiatalabb) személyenként 100 dollár
Kiskorú (18 éves és fiatalabb) személyenként 100 USD
Állampolgársági bizonyítvány Adjon hozzá 75 USD személyenként
Folytassa az állampolgársági kérelmet személyenként 530 USD
Folytassa az állampolgársági kérelmet (18 év alatti) személyenként 100 USD
Az állampolgársági jog személyenként 100 USD hozzáadása
Azok az állandó lakosok, akiknek engedélye van kanadai állampolgárságra, további 100 dollárt kötelesek fizetni az állampolgársági jog díjaért, valamint 75 dollárt az állampolgársági bizonyítványuk megszerzéséért.
Ideiglenes tartózkodási díjak
Hasonlóan ahhoz, ahogy az állandó tartózkodási engedély feldolgozási díjai programonként változnak, az ideiglenes tartózkodási díjak a vízum típusától függően változnak.

Látogatói vízum feldolgozási díjak
Állampolgárságától, származási országától vagy egyéb státusától függően előfordulhat, hogy látogatói vízumot kell kérnie ahhoz, hogy oda utazzon, vagy


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *