A kanadai tanulmányi vízumra vonatkozó követelmények

Az alapképzéseknek meg kell felelniük néhány követelménynek ahhoz, hogy megerősítést nyerjenek a kanadai főiskolákon vagy egyetemeken. Az egyetemi hallgatóknak rendelkezniük kell a Főiskola / Egyetem ajánlólevelével a vizsgálati engedély igénylése előtt. Ezenkívül az altiszteknek rendelkezniük kell legalább 6 csoportot tartalmazó IELTS-pontszámlával. Néhány jelentés szükséges a kanadai vízumintézkedéshez.

Lényeges személyazonosság: Az útlevél a vízum minden fajtájának alapvető szükségessége. Az egyetemi hallgatóknak alapos azonosításra van szükségük ahhoz, hogy képesek legyenek a tanulmányi vízum kérelmezésére. Amint azt a kanadai fıbizottság jelezte, a nemzetközi altiszteknek olyan vízummal kell rendelkezniük, amelynek legitimitása fedezheti tervezett Kanadában maradásukat.

A források visszaigazolása: A hallgatóknak a tanulmányi vízumkérelem óráján be kell mutatniuk az alapok igazolását. Az ilyen eszközöknek azt kell bizonyítaniuk, hogy az altisztnek elegendő eszköze van az oktatási kiadások egy éven keresztüli kifizetéséhez, ugyanúgy, mint nap mint nap. Ily módon a Scotiabank / ICICI Bank GIC bizonyítékára van szükség a Kanada vízumhasználatának nyomozásához.

Azonosító méretű fényképek: A diákoknak két vízumra becsült fényképre van szükségük az adott irányelvekről.

Megjegyzés :

A képméretnek mindenképpen 35 mm x 45 mm-nek kell lennie.

A kép nem lehet tapasztaltabb, mint fél év.

Az alapozásnak sima vagy fehérnek kell lennie.

Mozgásorvosi vizsgálat (IME): Azoknak a nemzetközi hallgatóknak, akiknek Kanadába kell menniük magasabb vizsgálat céljából, át kell esniük egy szükséges bevándorlási orvosi vizsgálaton. Az egyetemistáknak fel kell látogatniuk a felvett szakembereket orvosi vizsgálatra, ideális esetben hét nappal a vízumkérelem kezdete előtt.

Az interjúkészítő további archívumokat követelhet, beleértve:

Tudományos dokumentumok

Nyelvismereti vizsga pontszámlapja

Támogató levél (ha lényeges)

Lépésről lépésre a kanadai tanulmányi vízum alkalmazásához

Kanadai tanulmányi vízumfolyamat

lépésről lépésre a tanulmányi vízum alkalmazásához

Az egyetemi hallgatóknak kanadai tanulmányi engedéllyel kell rendelkezniük, hogy Kanadába koncentrálhassanak. az alkalmazás az interneten vagy papíron keresztül alkalmazható. A papíralapú alkalmazás a kanadai állampolgársággal és migrációval (CIC) kapcsolatos webhelyről szerezhető be. Mégis ajánlott idő előtt ellenőrizni a kezelési időt, mivel a papíralkalmazások rendszeresen körülbelül kétszer annyi időt vesznek igénybe.

Itt van a kanadai diákvízum megszerzésének ciklusa:

Ellenőrizze a felkészülési időt: A vízumkérelem technikája általában havi 3-at igényel. Ezen a vonalon az altiszteknek meg kell tapasztalniuk a kanadai irodahelyzetet, hogy felismerjék az alárendelt vízum ciklusához szükséges pontatlan időt. Folyamatosan emlékszem, az oldalon megjelenő idő csak egy mérőeszköz, nem pedig biztosíték.

Döntse el az alkalmazását: A hallgatói vízum igénylésének kétféle módja van.

Az interneten: A diákoknak meg kell keresniük egy szkennert vagy fényképezőgépet, hogy elkészítsék az átutalási jelentések másolatát, és jelentős vízumot fizessenek az interneten történő vízumkérelemhez.

Szemtől szemben: Töltse le az alkalmazás struktúráját, miután óvatosan áttanulmányozta az utasításokat. Töltse ki jelentkezési struktúráját ezen útmutatások segítségével.

Töltse ki a megállapodást, hogy teljes körű segítséget nyújtson a Visa iktatási folyamathoz. Ehhez a ciklushoz tanácsadói segítséget kaphat.

Fizetés feldolgozási díja: A vízumköltségeket, a nemzetközi menedékhelyi díjak ellenére, ki kell fizetni a jelentkezési ciklus befejezéséért. Ez a felkészülési költség nem visszatéríthető. Ezenkívül, ha társad / szokásjogi bűnsegéd / fiatalok veled tartanak rövid vízumoddal, akkor ezen a napon megfelelő kezelési költségeket kell fizetni értük.

Jelentkezzen be jelentkezésében: Az előkészítés után

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *