Hogyan lehet megszerezni az amerikai hallgatói vízumot

Az alábbiakban felsorolunk néhány szabályt, amelyek elősegítik, hogy a vízumkérelmek zökkenőmentes és hatékony legyen.

A vízum összpontosítása az Egyesült Államokban komoly energiát igényel, azonban megdöbbentően egyszerű módszertan lehet. Az Egyesült Államok főiskolái, egyetemei és iskolái továbbra is rendkívül szívesen hívják meg az összes nemzet tudósait.

Míg a világméretű hitelintézet vagy a kereskedelmi vendégvízum igénylési ciklusa nehezen érhető el, évente nagyszámú ügyintéző képes teljesíteni a vízum előfeltételeit.

Egy évvel ezelőtt 362 896 F-1 hallgatói vízumot adtak, és az Egyesült Államokban jelenleg 1 169 464 alárendeltség van az F és M vízumokkal kapcsolatban!

Miután egy iskola, főiskola vagy angol nyelvű iskola elismerte Önt a nappali tagozatos tanulmányok felvételéről, az iskola elküldi az I-20 struktúrának nevezett nyilvántartást, amely az F-1 vízum iránti kérelem. / p>

Abban az esetben, ha cserelátogató lesz, az egyesület vagy az Egyesült Államok kormányzati szervezete, amely támogatja Önt, DS-2019 struktúrát küld Önnek, amely a J-1 vízum iránti kérelem.

Meglátogathatja az Egyesült Államok nagykövetségének vagy nemzetiségi konzulátusának webhelyét az usembassy.gov címen. Látogasson el a https://studyinthestates.dhs.gov/understudies oldalra, ahol tájékozódhat a vízumokról és a jelenleg nem bevándorló vízumokhoz kialakított megfelelő technikáról.

  1. Először is, iskolája vagy főiskolája küld egy struktúrát, amely megerősíti, hogy az Egyesült Államok Állampolgársági és Naturalizációs Szolgálata (USCIS) által jóváhagyott szervezetnél elismerték a migránsoktól eltérő altisztek kiválasztására (I-20 F-1 vízumhoz vagy DS-2019 J-1 vízumhoz.) Ezt a struktúrát áttanulmányozza és aláírja.

Legyen körültekintő annak biztosítása érdekében, hogy a vízum neve és helyesírása valóban megegyezzen az iskola által történő elismerés iránti kérelemben szereplő névvel és helyesírással, és hogy az iskola beírta az Ön nevét, amint az a személyazonosító okmányán szerepel. I-20 vagy DS-2019 nyomtatvány.

A jelöltek minden nevét kivételes státusszal kell benyújtani. Bizonyos nemzetek és altisztek lakóinak, akik bizonyos tárgyakat mérlegelnek egy főiskolán, extra szűréseken kell átesniük, amelyek néhány extra hosszú kezelést igényelnek. Még egyszer, kulcsfontosságú, hogy sok időt szánjon a vízumkérelemre.

  1. Másodszor meg kell egyeznie a vízum találkozásáról és a szükséges díjak megfizetéséről. Az irányelvek módosításával a hallgatói vízumot 120 napig lehet megadni az I-20 struktúrában szereplő dátum előtt. A kereskedelmi látogatói vízumokat bármikor megadhatják a DS-2019 dátum előtt. A vízumhoz a lehető leghamarabb kell jelentkeznie.

Minden egyes amerikai nemzetközi menedékhelynek van egy oldala, amely útmutatást nyújt a vízum találkozásának megszervezéséhez szükséges legismertebb módszerről és egyéb adatokkal a vízumkérelemről. A nemzet nagykövetségének webhelye a következő címen található: http://www.usembassy.gov/

Egy másik webhely (https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-data assets / stand by times.html) szintén felfedheti számodra a normális ülést, ideális lehetőséget vízum a nemzetedben. A globális vízumjelölteknek szükségük van a nemzetközi menedékhelyre vagy irodára. Ezen a vonalon haladva, ha hamarosan megkezdődik a tudományos programja, mindenképpen tisztázza ezt a vízum igénylése közben.

Érdemes meglátogatnia a legközelebbi Egyesült Államok állami leányvállalatának, az EducationUSA-nak az országának legközelebbi osztályát. Az egész világon találhatók, és a https://educationusa.state.gov/find-exhorting fókuszban vannak rögzítve. Az ilyen fókuszpontok munkatársainak lehetőségük nyílik iránymutatást adni, és elárulják, hol fizessék a vízumköltségeket, és hogyan tervezzék meg a találkozót.

Jelenleg 350 USD SEVIS-díjat számítanak fel az F és M vízumjelöltekre, 220 USD-t a legtöbb J Visa-jelöltre, ami alátámasztja az Egyesült Államokban való tartózkodás rögzítéséhez használt számítógépes keretrendszer költségeit (SEVIS). ezt a költséget egy általánosan jelentős Visa-val. A fizetéshez látogasson el a https://fmjfee.com/index.html oldalra, és győződjön meg róla, hogy kinyomtatja a nyugta másolatát. A SEVIS költségeit mindenképpen ki kell fizetnie három nappal a vízum találkozásának időpontja előtt. Vigye magával a nyugta másolatát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *