Hogyan lehet ausztrál diákvízumot szerezni

Az ausztrál diákvízum elsődleges képének leghatékonyabb módja

Ahhoz, hogy Ausztráliában koncentrálhasson, meg kell szereznie ausztrál vízumot. Lehetősége van arra, hogy bemutassa a Belügyminisztériumnak, hogy megfelel a kísérő legfontosabb ausztrál vízumkövetelményeknek:

Hiteles ideiglenes belépő (GTE) előfeltétele

Pénzügyi szükségletek

Angol képességekre van szükség

Jólét és jellemfeltételek

Hasonlóképpen ki kell fejeznie az ausztrál vízumkérelmezési struktúrát, meg kell fizetnie a vízumkérelem díját, és esetleg elmehet egy találkozóra. Emlékezetes tonnának hangzik? Itt van a kezdet és a vég, amelyet tudnia kell.

Mi az igazi ideiglenes belépő (GTE)?

A 2011 novemberében bemutatott Valódi Ideiglenes Belépő (GTE) előfeltétele szerint a vízumjelöltnek lehetőséget kell adnia arra, hogy valódi célt mutasson be arra, hogy a tanulmány végcéljával mellesleg Ausztráliában maradjon, vagy hogy alárendeltként vegyen részt osztályon (például élettárs vagy fiatal) vagy őrként. A Belügyminisztérium vezetői gondolkodni fognak a kísérő változókon:

A származási országban fennálló körülmények

Várható körülmények Ausztráliában

A kiválasztott tanfolyam becslése a jövődre

A migrációs előzmények

Annak eldöntéséhez, hogy megfelel-e a GTE szükségességének, felkereshetik Önt, hogy elmehessen egy találkozóra a legközelebbi ausztrál kormányzati hivatalban vagy irodában. Néhány jelöltnek csak ki kell töltenie a vízumkérelem szerkezetét.

Az ausztrál vízumkérelem struktúrájának befejezése

Valamennyi világméretű alárendelt szervezet hasonló vízumra pályázik: a diákvízumra (500. osztály), amelyet az interneten kell igényelnie.

A vízum igénylése előtt meg kell szereznie a Beiratkozás megerősítését (COE) vagy az Ajánlólevelet, amely megerősíti, hogy Ön elismerten részt vett a Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS) beiratkozott tanfolyamán. A COE egy online kód lesz, amelyet az online vízumkérelem megfelelő területére kell beírnia. Előfordulhat, hogy fizetnie kell egy boltnak az oktatási kiadások fedezésére.

Lehetősége van később tanfolyamot váltani, hogy Ausztráliában koncentráljon az azzal egyenértékű vagy magasabb szintű jelentésre, azonban újabb vízumot kell kérnie arra az esetre, ha alacsonyabb szintre váltana az ausztrál képesítésen Framework (AQF) vagy nem AQF szintű tanfolyam (kivéve, ha PhD-ből átalakítanak mesterként). Hasonlóképpen összevonhatja vizsgálatait, ha legalább két szemináriumot vesz figyelembe a diákvízummal kapcsolatban (500-as alosztály), ahol egyértelmű a mozgás az egyik tanfolyamtól a másikig.

PhD fokozatot szereztem a mester számára). Hasonlóképpen összevonhatja a vizsgáit is, ha legalább két szemináriumot tervez a hallgatói vízummal kapcsolatban (500. osztály), ahol egyértelmű a mozgás az egyik tanfolyamtól a másikig.

Az ausztrál vízumkötelezettség

Az online vízumkérelem szerkezetének elkészítése során igazolnia kell a kíséretet az ausztrál vízumkötelezettség követelményeinek megfelelően:

Pénzügyi szükségletek: Bizonyíték a megfelelő eszközökről az oktatási költségek, az utazási és a megélhetési költségek fedezésére. 2018 februárjától a megélhetési költségek fedezésére szükséges összeget (külön az oktatási költségektől és az utazási költségektől) egy évre 20 290 AU-ban (~ 13 750 USD) határozzák meg. Ha esélye van kórtermeire (például társára vagy gyerekeire), akkor igazolnia kell azt is, hogy lehetősége van gondoskodni a megélhetési költségekről, beleértve az iskolai költségeket is. Másrészt bizonyítani tudja, hogy párja vagy gondviselői szívesen segítenek Önnek, és hogy mindenképpen beszereznek évente 60 000 AU (~ 40 660 USD) összeget.

Az angol képesség előfeltétele: Ha nem angolul beszélő natio

Ha ausztrál szülői vízummal rendelkezik, mentesül a koronavírus utazási tilalma alól. Ez azt jelenti, hogy a vízumát véglegesítik, és akkor Ausztráliába költözhet. Miután Ausztráliába érkezett, 14 napig karanténba kell esnie egy kijelölt létesítményben, például egy szállodában az érkezési kikötőben.

Folyamatosan frissítjük ezt a részt, ha a szülők vízumai, az utazási tilalmak és a karantén tekintetében bármilyen változás történik ezekben a szabályzatokban.

Sikeresen engedélyeztük az utazási tilalom alóli mentességeket a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a pályázni jogosult ügyfeleink számára. Sikerült támogatást szereznünk azoknak az ügyfeleknek is, akik korábban megpróbálták önállóan jelentkezni és elutasítást kaptak. Tehát akkor is segíthetünk, ha korábban sikertelen volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *