Hogyan lehet megszerezni a kanadai diákvízumot

Alapvető kanadai kép

Ahhoz, hogy Kanadába koncentrálhasson, meg kell szereznie egy kanadai jelentéstámogatást, amely kanadai megbízhatósági vízumként tölti ki fennmaradásának idejére.

Önnek nem lesz szüksége kanadai jelentési támogatásra, ha a tanfolyama vagy programja fél évig vagy annál rövidebb ideig tart. Ennek ellenére mindenképpen kérjen nyomozási engedélyt; mindenesetre, ha úgy dönt, hogy egy másik programon kell folytatnia a vizsgáit, el kell hagynia Kanadát, hogy vízumirodán keresztül folyamodhasson nyomozási támogatásért.

Ha kanadai jelentéstámogatással rendelkezik, akkor kérheti annak feltöltését Kanadából, ha úgy dönt, hogy folytatja a nyomozást. A tanúsított felsőoktatási alapítványhoz felvett nappali tagozatos hallgatók számára a vizsgáztatási támogatás lehetővé teszi, hogy alacsony karbantartást végezzen a közelben. Lehetősége van arra is, hogy terepen kívül dolgozzon, közösségként töltsön be vagy a program részeként részt vegyen, alulmaradóként Kanadában maradjon vagy valamilyen munkát kereshessen a diploma megszerzése után.

Kanadai jelentési támogatás igénylése

Kanadai jelentéstámogatásra az interneten vagy papíron keresztül pályázhat, amelyet a Citizenship and Immigration Canada (CIC) webhelyről szerezhet be.

A papíralkalmazások rendszeresen körülbelül kétszer annyi időt vesznek igénybe, ezért folyamatosan előírják, hogy jóval idő előtt ellenőrizzék a kezelési időket.

Az internetes jelentkezéshez hitel- vagy töltőkártyára van szüksége, valamint arra, hogy elektronikusan elkészíthesse a támogató jelentések elektronikus másolatát (például szkenner vagy kamera használatával). A nemzet vízumügynöksége kifejezett útmutatásokat ad arról, hogy mely jelentéseket kell megadnia; ez ingadozhat a környezettől függően. Ha esélye van segítségre, támogatást találhat a legközelebbi vízumkérelmek központjában (VAC).

Kövesse ezt a ciklust a kanadai vészhelyzeti vízum megszerzéséhez:

Kezdetben normalizált visszaigazoló levelet kell kapnia egy észlelt felsőoktatási szolgáltatótól. A Quebec-be koncentráló egyetemi hallgatóknak szintén kérniük kell a nyugtázás hitelesítését (CAQ néven) Quebec állami hatóságától. Ezt meg kell szereznie, mielőtt vizsgálati engedélyt kérhet. A CAQ-t az interneten szerezheti be, ha kinyomtat egy szerkezetet, vagy megemlíti a főiskolai papírszerkezetet, amely szintén tanácsot ad ebben az ügyben.

A következő lépés egy kanadai hiteles vízumkérelem-csomag megszerzése, akár a CIC webhelyéről, akár a szomszédos vízumirodától, vagy a származási országának kanadai nemzetközi menedékhelyétől vagy osztályától. Hasonlóképpen előfordulhat, hogy egy állandó lakóhelyi engedélyt kell megszereznie, azzal az esélygel, hogy kijelölt nemzetből származik (nézze meg, hogy itt kell-e beszereznie egyet), de ez nem fogja összefonódni sokat, mivel egyszerre készül el, mivel vizsgálati támogatási kérelem.

Az alkalmazáscsomag megszerzéséhez válaszolnia kell néhány, saját magát érintő kérdésre a CIC webhelyén. Ezek a kérdések eldöntenék, hogy jogosult-e online kérelmet benyújtani a kanadai egyetemi engedélyre, és milyen jelentéseket kell majd megadnia.

Abban az esetben, ha képzettnek találják magukat, kapnak egy egyedi, 60 napra érvényes napirendkódot, amelyet az alkalmazás webes bemutatásához kell megtenni. Tegyen egy pontot a kódját tartalmazó oldal kinyomtatására későbbi felhasználás céljából. Az oldal tartalmaz egy alkalmazáskezelést, egy várható oktatási kiadások összegét, a jelentéssel együtt benyújtandó jelentések összegzését és a következő szakaszokra vonatkozó szabályokat.

Abban a pillanatban, amikor felkészült a jelentkezésre, hozzon létre egy MyCIC-fiókot, ahol megadhatja saját napirend kódját. Ezen a ponton elkészíti a saját nyilvántartási napirendjét, amely lehetővé teszi az archívumok átadását és elküldését a CIC-hez. Ehhez nyomtatóra vagy lapolvasóra lesz szükség.

Ha elkészítette jelentéseit és pályázati struktúráját, és kifizette a díjakat, akkor elkészült jelentkezését bemutathatja a CIC-nek.

Néhány jelöltnek el kell mennie egy találkozóra a szomszédos vízumügynökségnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *