Finanszírozás

Elegendő, igazolható pénzbeli segítségre van szüksége ahhoz, hogy az Egyesült Államokban éljen és koncentrálhasson. A vízumkérelmek többnyire megalapozottabbak, ha a pénzbeli segítséget a származási országban élő család, főnökök vagy más intézményi védnökök nyújtják.

Abban az esetben, ha az Ön emberei fizetnek az iskoláztatásért, készen álljon arra, hogy jelentse, hogyan kapja meg családja a fizetését. Hozzon magának levelet az emberek vezetőitől, amelyben kifejti, mit csinálnak, mennyi ideig dolgoznak az egyesületeknél, és mennyit szereznek be.

Abban a pillanatban, amikor a vízumügyintézők ellentmondásos vagy nem jót ígérő adatokat látnak, nem engedélyezik a vízumokat. A tisztviselő kétségessé válik, ha esélye van arra, hogy elegendő fizetést mutasson az Egyesült Államokban.

A hatalmas összegű készpénz a főkönyvekben nem biztos, hogy megfelelő megerősítést nyújt a monetáris segítségről. Miközben adatokat ad a pénzügyi egyenlegéről, forduljon valakihez a bankjában egy levélért, amelyben megadja, hogy a rekord mennyi ideig létezik, és milyen a normális egyensúly a nyilvántartásban. Ennek meg kell győznie a vízumügyintézőt arról, hogy Önnek és családjának hosszú és stabil üzleti múltja van a bankban.

“A visszatérés célja”

A legtöbb megalapozott és kereskedelmi vendég vízumkérelmet jóváhagyják. Az elutasítandó ügylet vagy kereskedelmi vendég kérelem legismertebb célja az, hogy a vízumért folyamodó személy nem bizonyította a vízumügyintézőnél, hogy az Egyesült Államokban végzett vizsga után újra meglátogatja nemzetét. 214.b. szakasznak hívják

Az otthon helyreállításának céljának eldöntése érdekében a vízumügyintéző megkérdezi Öntől, hogy folytasson-e érdeklődést a származási országával való kapcsolatáról és a vizsgálati terveiről. Ki kell mutatnia a tisztviselőnek, hogy családja fizethet a javasolt első évének az Egyesült Államokban való tartózkodásáért, és hogy ésszerű tervei vannak az iskola hátralévő részének finanszírozására.

A szükséges struktúrák teljes egészével magával kell tartania, ideértve az I-20 vagy DS-2019-et és a SEVIS törlesztőrészletét is. Pénzügyi jelentéseket kell készítenie annak bemutatására, hogy hogyan fog fizetni iskolai tanulmányaiért, és minden olyan levéltárat, amely segíthet bemutatni, miért látogatja meg újra nemzetét. Néhány ilyen archívum például a korábbi vízumok, külföldi utazások, banki vagy fizetési kiáltványok, családi jelentések vagy ügyleti nyilvántartások.

Végső megoldásként …

Ha esélye van arra, hogy elutasítsák a vízumot, lehet, hogy valamit megtehet az elutasítás megfordítása érdekében. Előrehozhatja a választást. Az idő nagy részében olyan kiegészítő dokumentációt kell megadnia, amely nem kapta meg az alapul szolgáló alkalmazást. Most és újra egy vízumügyintéző további archívumokat követelhet meg, mint például a munka megerősítése vagy az otthoni vagy üzleti felelősség. Reagálnia kell az említett adatokra.

Az eredményes csábítás keresésében hasznos lehet egy fax vagy e-mail az Egyesült Államok iskolájából a város kormányzati hivatalához vagy irodájához, amely betekintést nyújt a képességeire és megemlíti az átértékelést. A faxokat a nem migráns vízumok vezetőjéhez kell továbbítani a hivatkozott konzuli képviseletnél. A fax- és telefonszámok a nagykövetség vagy konzulátus azon oldalán érhetők el, ahol vízumot fog kérni, a Külügyminisztérium webhelyén, az usembassy.state.gov címen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *