Szükség van-e vízumra a külföldi hallgatók számára a németországi tanulmányokhoz?

A kérdésre adott válasz az Ön állampolgárságára támaszkodik: A világ 20 fő gyökérnemzetéből Németországba érkező globális ügyintézőknek csak körülbelül need-nak van szüksége vízumra. Abban az esetben, ha e két besorolás bármelyikébe esik, nem kell bajlódnia a vízummal:

Az EU-tagországok, Norvégia, Izland, Liechtenstein vagy Svájc lakóinak nem kell bajlódniuk semmilyen vízummal. Ezeknek a nemzeteknek az alsós hallgatói nyilvános igazolvánnyal léphetnek be Németországba, és nem kell megtapasztalniuk a vízumkérelmezési intézkedéseket a németországi áttérés előtt. A magányos szabályozási előleg, amelyet meg kell tennie, regisztrálja tartózkodási helyét a Lakossági Nyilvántartási Irodánál (Einwohnermeldeamt) a németországi megjelenése után.

Ausztrália, Kanada, Izrael, Japán, Új-Zéland, a Koreai Köztársaság vagy az Egyesült Államok lakosainak nem kell vízummal bajlódniuk Németországba történő beutazáshoz, és nem kell megtapasztalniuk a vízumkérelmezési intézkedéseket a németországi áttérés előtt. Ezeknek a nemzeteknek az alapképzésben részt vevő hallgatóinak alapvetően meg kell adniuk a tartózkodási helyüket a lakóhely-nyilvántartási irodában (Einwohnermeldeamt), és meg kell szerezniük a házi ösztöndíjat Németországban való megjelenésük után.

A brazíliai Andorra, El Salvador, Honduras, Monaco és San Marino lakosai kivételes összejövetelbe eshetnek: vízum nélkül léphetnek be Németországba, és egyszerűen pályázhatnak otthoni támogatásra is. Mindenesetre okosabb a belépés előtt ügyleti vízumot kérni annak fényében, hogy ezeknek a nemzeteknek az egyetemei semmiképpen sem tartózkodhatnak az érettségi után Németországban (legfeljebb 18-ig kereshetnek munkát).

Abban az esetben, ha rendelkezik valamelyik ilyen állampolgársággal, előre léphet, és kitalálhatja, hogyan lehet Németországba beiratkozni és otthoni engedélyt kérni.

Minden más globális ügyintézőnek vízumra van szüksége Németországba történő belépéshez. Ha véletlenül ez rád vonatkozik, akkor a hazájában kell kérelmeznie a vízumot. Németországban való megjelenése után be kell írnia tartózkodási helyét a Lakossági Nyilvántartási Irodába (Einwohnermeldeamt), és meg kell szereznie az otthoni támogatást.

Esélytelenül részt vesz a vízumot igénylő altisztek összegyűjtésében: Ezt a tartalmat neked állítottuk össze, és bátor erőfeszítéseket fogunk tenni a ciklus végigvezetésére.

Milyen vízumra van szükség Németországban a világméretű igazgatóknak?

A vízumigénylési intézkedés során az Ön országában Németország egyeztető külföldön történő bemutatása jelentős kapcsolatfelvételi cél lesz. Abban az esetben, ha korábban meglátogatta a webhelyüket, különféle vízumokat fedez fel, amelyek miatt elgondolkodhat azon, hogy melyik típusra kell jelentkeznie.

Ha teljes munkaidőben koncentrál Németországba, és diplomát szeretne szerezni, kétféle vízumot kaphat. Hogy melyikre kell alkalmaznia, az a körülményeire támaszkodik:

A hallgatói vízum a helyes döntés az ön számára az esélyről, amelyet korábban a főiskolája is elismert. Ez a vízum általában nagyon hosszú ideig jogos, ami elegendő lehetőséget biztosít Önnek Németországba történő beutazásra, letelepedésre, lakcím regisztrálására és otthoni engedély megszerzésére, amely lehetővé teszi, hogy maradjon a teljes nyomozás alatt.

A hallgatói vízum a helyes döntés abban az esetben, ha jelentkezett egy német egyetemen, de még nincs nyugtázó levele, vagy ha esélye van arra, hogy be kell állítania magát Németországba az ön számára vizsgálatok, például nyelvtanfolyam elvégzésével. Ez a vízum általában nagyon hosszú ideig jelentős, de kibővíthető. Így Önnek elegendő lehetősége van a főiskola belépési szükségleteinek kielégítésére és az alapszakos jelölt vízumának házi engedélyekké alakítására, miután Németországban tartózkodik, és megkapja a megerősítő levelet.

A két vízum ugyanolyan legitim, hogy beléphessen a nemzetbe, és továbbra is altisztként marad. Az alkalmazási ciklusban ezek némileg eltérnek az archívumokban, amelyeket meg fognak adni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *