Ausztrál diákvízum-dokumentumok

A Belügyminisztérium webhelyének rekordmenetrendje van, amely az Ön saját körülményeihez szükséges archívumok áttekintését biztosítja. Az altiszteknek rendszeresen be kell mutatniuk a kísérőket:

Kész ausztrál vízumkérelmezési struktúra (157A)

Fizetett vízumkérelem költségei – jelenleg 620 USD (~ 420 USD) nagyjából

A vízum-adatok adatlapjának másodpéldánya (néhány alárendelt személyt felkérhetünk személyazonosságuk megadására)

Nyilvántartási nyilatkozat vagy ajánlólevél

Megfelelő eszközök igazolása

Az orvosi lefedettség igazolása

Az angol képesség teszt eredményei

Bűnügyi nyilvántartás-ellenőrzési eredmények

Négy folyamatban lévő vízumméretű fotó

Miután összegyűjtötte és ellenőrizte a támogató archívumokat, rögzítenie kell és jelentkeznie kell az online ImmiAccount alkalmazás keretrendszerével.

A legtöbb vízumigényléshez egy hónap szükséges. Abban az esetben, ha Ausztráliában koncentrál egy 10 hónapnál hosszabb tanfolyamra, és az ausztrál tudományos év vége felé (általában december közepén) teljesít, vízuma általában jelentős lesz a következő év március 15-ig. Ha esélye van arra, hogy a tanfolyama hosszabb legyen, mint 10 hónap, és januárban és októberben végezze el, akkor a vízum általában hosszú ideig jelentős lesz a tanfolyamának eredményeit követően.

Bizonyos feltételek mellett elképzelhető, hogy további vízumot igényel a tanfolyam befejezése felé (további finomságokért tanácsolja a Belügyminisztérium webhelyét)

Biztonsági vízumának kihasználása

Ausztráliába beutazási vízummal léphet be, 90 nappal a tanfolyam megkezdése előtt. A megjelenés hét napján belül tájékoztatnia kell az iskolai szolgáltatót lakójának lakcíméről, és hét napon belül ki kell oktatnia őket arra a lehetőségre, hogy megváltoztassa a címét.

Mialatt vízummal rendelkezik, a kifejezés időtartama alatt kéthetente 40 óráig dolgozhat, a különleges évszakokban pedig teljes munkaidőben. A vízumot természetesen beleegyezéssel adják a munkavégzéshez, annak ellenére, hogy csak a tanfolyam megkezdése után kezdhet el dolgozni, és nem függhet a munkától, hogy segítsen magának vagy családjának Ausztráliában.

Abban az esetben, ha szakértői kutatást vagy PhD-t vizsgál, nincs semmiféle korlátozása a munkának. Ne feledje, hogy a kurzus jellemzőjeként szükséges minden munka kizárásra kerül. A szándékos / fizetés nélküli munka szintén kizárt a 40 órás korlátozásból, ha valóban szándékos, nem haszonszerző egyesület számára és a hálózat kiszolgálása érdekében.

Az alátámasztó vízum birtokában bizonyos kötelezettségeket kell teljesítenie: meg kell maradnia egy CRICOS-beiratkozott tanfolyamon, folyamatosan járjon órákra, jó terepet szerezzen és tartsa fenn az OSHC orvosi lefedettségét. Hasonlóképpen vannak bizonyos vízumfeltételek, amelyeket Önnek és az egyházközségének be kell tartania; a vízumfeltételek megszegése a vízum visszavonását vonhatja maga után.

A migránsoknak gyakran fájdalmas döntést kell hozniuk: új országba költöznek, amely jobb életet és több lehetőséget ígér önmaguknak és gyermekeiknek, vagy azért maradnak szülőföldjükön, mert szüleik közelében kell maradniuk és támogatniuk kell őket? Szerencsére az ausztráliai migránsok könnyebben dönthetnek, mert számos ausztrál vízum áll rendelkezésre a migránsok szüleinek.

Tanácsunk a szülői vízum kérelmezéséhez
Nagyon sok türelemre van szükség a hosszú és gyakran bonyolult ausztrál vízumokhoz a szülők jelentkezési folyamatához. A Four Corners Emigration lépésről lépésre rendelkezik az Ausztráliába történő családátadással, hogy segítsen szisztematikusan eligazodni a szükséges összetett és kényes cselekvés során. Nagyon javasoljuk, hogy dolgozzon velünk, így segíthetünk kiválasztani az Ön körülményeinek legkedvezőbb Szülő Visa Australia opciót, és a lehető legjobban kilátásba helyezhetjük a cél elérését – hogy újraegyesüljünk szeretteivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *