Jelentkezés a Student Direct Streamen keresztül

Elsődleges kanadai kép

Ahhoz, hogy Kanadába koncentrálhasson, meg kell szereznie egy kanadai jelentési engedélyt, amely kanadai megbízhatósági vízumként tölti ki fennmaradásának idejére.

Önnek nem lesz szüksége kanadai jelentési támogatásra, ha a tanfolyama vagy programja fél évig vagy annál rövidebb ideig tart. Bármilyen legyen is, nyomozási támogatásra mindenképpen pályáznia kell; mindenesetre, ha úgy dönt, hogy egy másik programon kell folytatnia a vizsgáit, el kell hagynia Kanadát, hogy vízumirodán keresztül folyamodhasson vizsgarendhez.

Ha rendelkezik kanadai jelentési engedéllyel, akkor kérheti annak feltöltését Kanadából, azzal az eséllyel, hogy úgy dönt, hogy folytatja a vizsgálatokat. Az igazolt felsőoktatási szervezetnél felvett nappali tagozatos hallgatók esetében a vizsgaengedély is lehetővé teszi, hogy alacsony karbantartást végezzen a közelben. Lehet, hogy lehetősége van terepen kívüli munkavégzésre, a program részeként központként vagy asszisztensként való részvételre, állandó lakóként Kanadában maradhat vagy valamilyen munkát kereshet a diploma megszerzése után.

Kanadai jelentési licenc igénylése

Kanadai jelentési engedélyt kérhet akár az interneten, akár egy papír alapú alkalmazáson keresztül, amelyet a Citizenship and Immigration Canada (CIC) webhelyről szerezhet be.

A papíralkalmazások általában körülbelül kétszer annyi időt vesznek igénybe, ezért állandóan előírják, hogy jóval idő előtt ellenőrizzék az előkészítési időket.

Az internetes jelentkezéshez hitel- / töltőkártyára és kapacitásra van szükség ahhoz, hogy elektronikus másolatokat készítsen a támogató archívumokról (például szkenner vagy kamera használatával). A nemzet vízumügynöksége egyértelmű útmutatásokat ad arról, hogy mely nyilvántartásokat kell megadnia; ez ingadozhat a környezettől függően. Ha esélye van segítségre, támogatást találhat a legközelebbi vízumkérelmek központjában (VAC).

Kövesse ezt a ciklust, és szerezze be kanadai vízumkötelezettségét:

Rögtön el kell kapnia egy normalizált visszaigazoló levelet egy észlelt felsőoktatási beszállítótól. A Quebec-be koncentráló egyetemi hallgatóknak szintén kérniük kell a nyugtázás hitelesítését (CAQ néven) Quebec állami hatóságától. Ezt meg kell győződnie a vizsgaengedély kérelmezése előtt. A CAQ-t az interneten szerezheti be, ha kinyomtat egy szerkezetet, vagy megemlíti a főiskola papírszerkezetét, amely szintén útmutatást ad ebben az ügyben.

A következő lépés egy kanadai vízumkérelmek csomagjának megszerzése, akár a CIC webhelyéről, akár a közeli vízumirodától, vagy a származási országának kanadai nemzetközi menedékházától vagy osztályától. Előfordulhat, hogy egy állandó lakóhelyi engedélyt is meg kell szereznie arra az esélyre, hogy kijelölt nemzetből származik (nézze meg, hogy itt kell-e beszereznie egyet), de ez nem zavarja sokat, mert egyszerre kezelik, mivel vizsgatámogatási kérelem.

Az alkalmazáscsomag megszerzéséhez válaszolnia kell néhány, saját magát érintő kérdésre a CIC webhelyén. Ezek a kérdések eldöntenék, hogy jogosult-e online jelentkezésre kanadai tudományegyetemi támogatásra, és milyen jelentéseket kell megadnia.

Abban az esetben, ha képzettnek találják magukat, kapnak egy egyedi, 60 napra érvényes napirendkódot, amelyet az alkalmazás webes bemutatásához kell megtenni. Tegyen egy pontot a kódját tartalmazó oldal kinyomtatására későbbi felhasználás céljából. Az oldal szintén tartalmaz egy közvetlen pályázatot, egy várható oktatási költségösszeget, a jelentkezéshez benyújtandó nyilvántartások áttekintését és a következő szakaszokra vonatkozó szabályokat.

Abban a pillanatban, amikor felkészült a jelentkezésre, hozzon létre egy MyCIC-fiókot, ahol megadhatja saját napirend kódját. Ezen a ponton elkészíti saját jelentési napirendjét, amely lehetővé teszi az archívumok átadását és elküldését a CIC-hez. Ehhez nyomtatóra vagy lapolvasóra lesz szükség.

Ha elkészítette jelentéseit és pályázati struktúráját, és kifizette a díjakat, akkor elkészült jelentkezését bemutathatja a CIC-nek.

Néhány jelöltnek el kell mennie egy találkozóra a szomszédos vízumügynökségnél.

Extra Ca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *