Hallgatói vízumkötelezettség

Korlátlan javaslata van egy tanfolyamra egy helyről, engedélyezett hallgatói tanfolyam támogatással

Lehetősége van beszélni, olvasni, komponálni és angolul megszerezni

Legyen annyi készpénz, hogy segítsen magának és kifizethesse a tanfolyamát.

A vízum igénylése az interneten

Jelentkezzen be az internetes vízumkérelmezés internetes oldalára a brit kormány valódi Korm.UK webhelyének felhasználásával (kivéve, ha Észak-Koreából jelentkezik, ebben az esetben nyomtatott változatú struktúrát használhat).

Jelentkezni az Egyesült Királyságba történő költözés javasolt időpontja előtt egy negyedévig is lehet. A jelentkezés dátuma az a nap, amikor a pályázati költség kifizetésre került.

Jelentések szükségesek a hallgatói tanfolyam vízumához

A diáktanfolyam vízumának igénylése során nagyrészt a következőkre lesz szüksége:

Jelenlegi vízum vagy más törvényes úti okmányok

Eszközök igazolása a mindennapi költségeknek a tanfolyam időtartamához való igazításához

A tanulmányok elfogadásának megerősítése (CAS) hivatkozási száma és a CAS megszerzéséhez használt jelentések

Visa-becsült árnyékoló fotó

Tuberkulózis szűrés (ha szükséges)

Értékelési dokumentáció

Tudományos technológiai jóváhagyási rendszer (ATAS) szabadságjogi nyilatkozata (ha szükséges)

További archívumokra is szükség lehet, ha esélye van rá:

Nem annak a nemzetnek a lakója, ahonnan jelentkezik

18 éven aluli

Legyen családod (kórtermeid)

Előfordulhat, hogy bármelyik támogató archívum nem angol nyelvű, értelmeznie kell. Minden megfejtett jelentést dátummal kell ellátni, és tartalmaznia kell a tolmács nevét, jelét és megerősítését, hogy ez az első rekord pontos értelmezése.

Angol nyelvű szükségletek

A vízum igénylésével igazolnia kell az angol nyelvre vonatkozó betekintését. Ez általában szellőztetést jelent egy biztonságos angol nyelvű értékelés révén.

Az Egyesült Királyság vízumainak és bevándorlásának (UKVI) a legkevesebb angol nyelvű követelménye van a tanulmányi fokozat áttekintéséhez, komponálásához, hangolásához és beszélgetéséhez. Iskolai alapítványának (támogatásának) megkülönböztető angol nyelvű előfeltételei lehetnek.

Lehetséges, hogy a vízumkérelmezési intézkedés részeként egy UKVI tisztviselő találkozhat velük. Abban az esetben, ha mediátor nélkül nem lehet alapvető megbeszélést tartani, előfordulhat, hogy megtagadják az Egyesült Királyság részlegét, és kevés figyelmet fordítanak angol nyelvű eredményeire.

Biometrikus otthoni engedély

Jelentkezésed egyik jellemzőjeként biometrikus otthoni támogatást (BRP) kell szerezned az UKVI-tól. Találkozót kell tartania az UKVI-val, hogy megvizsgálja az ujjait és a hüvelykujjait, és fejlett fényképet készítsen az arcáról.

Szeretne Ausztráliában tanulni? Az ausztrál hallgatóknak, akik hosszú távú (több mint 12 héten át tartó) kurzust szeretnének folytatni Ausztráliában, meg kell szerezniük ausztrál hallgatói vízumot. A vízum különféle alosztályai között az Ön életkorától, a program típusától és a tartózkodás időtartamától függően egy adott alosztályra kell jelentkeznie. A legtöbb esetben az ausztráliai felsőoktatást folytató nemzetközi hallgatók az ausztrál hallgatói vízum alosztályba 500 kérnek (a választott tanulmányi területtől függetlenül).

Néhány fontos tudnivaló az ausztrál hallgatói vízum kérelmezésekor:

Online alkalmazásokat az ImmiAccount segítségével készíthet.
A pályázati díj körülbelül 620 AUD az 500-as alosztály esetében.
Az egyetlen hallgató igazolásához szükséges pénzösszeg 62 222 AUD.
COVID-19 frissítések: kísérleti program – Kis számú folyamatos nemzetközi hallgatónak ajánlották fel visszatérését Ausztráliába. A programot azonban az ausztráliai esetek újjáéledése miatt elhalasztották. A jelenlegi frissítés (2020 aug.) Szerint az indiai diákok jelenleg nem engedhetik meg, hogy visszatérjenek vagy belépjenek Ausztráliába a 2020-as kísérleti program keretében.

Visa alosztályok
Ausztrál diákvízum (500. alosztály)

A hallgatói alosztály 500 vízuma 2016 júliusában lépett hatályba. Ez lefedi a tanulmányi program teljes időtartamát, és akár öt évig is Ausztráliában tartózkodhat, a beiratkozási dátumnak megfelelően. Az ausztrál vízum alappályázati díja 620 AUD (~ 33 272 INR). A hallgatói vízum megszerzésének számos előnye az, hogy családtagokat hozhat Ausztráliába, részt vehet egy megfelelő tanulmányi kurzuson, és online jelentkezhet Ausztráliában vagy azon kívül Ausztráliában a program megválasztására.

Az 500 osztályos diákvízum megszerzéséhez a nemzetközi hallgatóknak:

Beiratkozott egy nappali egyetemi programra Ausztráliában
Rendeljen OSHC-t (Overseas Student Health Cover), vagy valamelyik mentes kategóriába tartozik.
Legalább 6 évesnek kell lennie
Biztosítsa a jóléti megállapodás igazolását, ha 18 évesnél fiatalabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *